Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ja by som povedala, že každá žena je iná, ma iný organizmus, inak prežíva tehotenstvo.
Síce na testoch sa píše,že ranný moč treba na testovanie, ale priznajme si, koľko žien urobilo test poobede alebo večer a boli tehotné?
@sibalka21 - je sprostost,ale už myslím na čokoľvek.
Moja myseľ ešte stále je pri druhom bábätku, každý mesiac 20.-ho pozriem tie testy co som spravila vtedy, stále dumem nad tým, že prečo sa to muselo stať mne, že či ti bolelo tomu malému tal ako bolelo mne.
Možno prečo má to ešte nepustí otehotniet.
@darcza dusik tam je 🙂
Babi svetložltý výtok je ovu?
@nikolkananska dufam ze bude silniet....ak nie tak cez tyzden zabehnem k lekarke 🙂
@chuchu86 nemal by byt.biely.vodnaty.resp hlien ale ciry
@darcza dooooobre si na tom;)
@ebi88 ranne nevolnosti preto lebo je to ranne stadium tehotenstva.pravdu mas;)
Ja dnes slaboružový výtok 😢...menzes sa určite 19teho dostaví...no nič pôjdeme odznovu
Ahojte🙂
Tu su moje testy pokope zo stredy, stvrtka, piatka (12,13,14 DPO). Co myslite? MS mam dostat medzi dneskom az utorkom, tak uvidime
@jjuulliisskkaa A original foto? Negativ moze vytiahnut aj kanalik, ale ja tam nic nevidim.
@meli8412 asi mas pravdu, je to slabucke
@chuchu86 naozaj?????? Potesila si maaaa 😊😊😊 daj mi vediet ako si dopadla, ja som zvedava ci pride mrska v najblizsich dnoch
@jjuulliisskkaa ja tam niečo vidím 🙂
@darcza dakujem za povzbudive slova ❤️ Len sa obavam ze je to nieco velmi slabe, uvidime o par dni
@jjuulliisskkaa Niečo slabé tam aj ja vidím, ale čiarky sa zdajú byť rovnaké aj s odstupom dvoch dní. Pri tehotenstve by mali silnieť. 🙂
@jjuulliisskkaa je to mamatest? Drzim silno palce, aby silnela ciarka.

@nivea777 ja tiez hcg rano nic a poobede kolajnice. Zvlastne, na to ze cakas prve dieta v 13 tyzdni sa ti skusenostami a frekvenciou prispevkov v nie jednej diskusii nevyrovna zjavne ani pocetne odrodila matka... Ale zavidim tolke nadsenie.