Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Tak u mna je toto prvy krat preto som v tomto smere neskusena 🙂
@barborka93 tu veru nič nevidim
@barborka93 ja tam vidim ako keby bielu ciarku ale to nic neni
@zuzana256 ja tam vidím slabo ružovú no uvidím ráno ešte jeden spravim
@barborka93 nic tam nieje
@barborka93 Tá svetloružová to je spoj, miesto zlepenia. Ak by tam bol ružový pásik, bol by trošku viac vpravo.
@ibrunova nemyslím ten spoj ale je tak v strede
@barborka93 pretáčam ten monitor do všelijakých strán ... a teraz neviem... ak by som tam náhodou niečo videla, tak bohužiaľ je to divné.. pretože ja tenulinku čiarku vidím iba v hornej polovici.. vôbec nie je kompletná.... som zvedavá o pár dní na ďalší testík 🙂
@enusamt zajtra by som mala dostať tak ráno urobim test
@barborka93 - máš nejaké priznaky?
@barborka93 test pekny biely.. nevidim druhu ciarku
@barborka93 nieco tam je ak si otvorim fotku... 🙂 drzim palce
Baby a mozem otazocku. Menzes mam dostat 18-20. na teste zo vcera (vid vyssie) slabulililililinky dusik 😉 ale mam krce ako na menzes 😳 moze to byt z tehu? Alebo mam cakat menzes?
@nellinka171 Ahoj ja som mala dostať 5 septembra a už od prvého septembra mám stále bolesť ak pri menzese a ducha na teste som mala už tri dni pred menzesom
@nellinka171 ja mam tiez krce nie velmi intenzivne ale sem tam ma to niekedy zaboli a test vysiel pozitivny...
@29simi ja som tiez astmaticka, pytaj si lieky, ktore mozes pocas tehu..ja som ich po zisteni tehu prestala brat, prvy tyzden bol kadejaky a teraz su to dva mesiace co ich vobec nepotrebujem.. upozorňovali ma, že sa môže stať to, ze ich nebudem vôbec potrebovať..a naozaj..tak drzim palce..😉
@nellinka171 tiez som mala krce pomaly týždeň pred ms, tak mi tehu ani nenapadlo. A nakoniec pozitívny test.. tak držím prsty! 😉
Ahoj kočky, menš. som mala dostať 14.9. - v stredu. 15.9. štvrtok som si spravila prvytest, bola tam slabá čiarka. V piatok som robila znovu a takisto slabá čiarka. Dnes v nedeľu som si spravila treti test a čiarka bola silnejšia, no nie stále taká tmavá ako tá vedla nej. Prsia bolia už tretí týždeň. Inak ma bolievaju tak týždeň- týždeň a pol pred menš. Ja myslím, že sa to podarilo, čo vy na to? ;)

@14nunu10 a ten sa robi kedy? 🙂