Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@vandica určite sa podarilo gratulujem 🙂 aj mne tak vyšiel test a teraz má naša mala prdka v brušku 29 týždňov 🙂
@chuchu86 včera ráno som mala hustý biely výtok a podvečer už som mala slabo hnedy nie vela.no tento mesiac sme sa moc nesnažili takze viem že asi nič z toho
@vandica ja som mala tiez dostat 14teho a stale nic, testy mam uz 3 s 2 ciarkami hoci slabymi ale asi je to tam 🙂 prsia mam bolave a zvacsene uz od minulej nedele ale to som zvykla mat vzdy pred menstruaciou... no ale uz ako vidim asi sa nedostavi a tebe sa to urcite podarilo tiez takze gratulujem 🙂
@29simi gratulujem 😉
@barborka93 - my vlastne od konca júla sa snažíme, zatiaľ nič.
Beriem vitamíny Femibion a uvidíme, nebudem tlačiť na pílu keď má prísť tak príde 😀
Babi mne od rána je tak čudne ako by mala dôjsť menzes, ale to nemôže kedze som už mala menzes,včera večer aj prsia má boleli z boku aj z vrchu
My sa tiež snažíme od júla,a stále nič...dnes aj.menzes prišiel 😢
@esperanzita - duch tam je určite, uvidime ako ďalej, gratulujem 😀
@kaki221 aj mne dnes došiel a my sa snažíme od mája.povedali sme si že do novembra ak sa nezadari tak pôjdeme k dr.
@chuchu86 my od maja.asi začnem užívať kyselinu listovú a počkáme do novembra
Ja od rana spinim, dnes mam dostat a vizera to tak ze dostanem 😳 snazime sa sice len rvy mesiac, ale pri dcerke to bolo hned, tak som teraz trosku sklamana 😞
@chuchu86 Hej? Mne to skôr príde ako kanálik 😨 Tak neviem...
@esperanzita ťažko povedať.. nič jednoznačné tam nevidím
@esperanzita - skús znova test o dva dni, čiarka by mala byť silnejšia
tiez nic nevidim..
@barborka93 - ja som brala aj pri prvom tehu Femibion,Viktor sa podaril po 8mesiacoch, príznaky som nemala žiadne, okrem pálenia zahy a meškal menzes, ale som tomu nejak nevenovala pozornosť, urobila som test a hneď vyšla čiarka.
Pri druhom tehu, v októbri som bola na preventívnej na gynde, vsetko boli ok, ale lekár mi naznačil že by som mala schudnúť, že bude ťažké otehotniet.
A v decembri som otehotnela. 😀
A v apríli potratila ☹
@esperanzita rozobrala si kazetovy test?
@esperanzita - ja tam vidím na obidvoch slabú čiarku
@vandica gratulujem
@nivea777 Hej, lebo to bol nejaký strašný, že tam nebolo poriadne vidno ani druhú čiarku 😠 😖
ahojte tak este dva dni a som zvedava ci pride ms zatial ma nic neboli zeby mala prist skor iba biely vytok husty mam ale malo
tak musim nosit intimku
Ďakujem kočky 🙂 nám to vyšlo vlastne na prvý šup, čo som teda nečakala. Inak stále tomu neverím a neuvedomujem si to :D dúfam, že všetko dobre dotiahneme dokonca. Držim palce Vám všetkým čo sa snažite ;)
@esperanzita ahoj duch tam j vidno ale slabo skus este neskor alebo ak bude meskat ms

Foto tretieho testu