Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Babi začala som spinit, to existuje že v mesiaci dvakrát menzes? alebo čo to je?
Iba pri utreti na toaletaku vidieť
@esperanzita ak si mala posunutu OVU tak tym sa ti aj predlzi cyklus lebo LF je stale rovnaka...
@nivea777 Tak OVU som mala na 22 DC a mávam 30 DC 🙂 Takže uvidíme 🙂 😉
@esperanzita Mas velmi kratku lut. fazu. Neberies na to nič?
@esperanzita no ked si ovu mala na 22 dc,tak ms by ti mala prist cca 35-37 DC.. aspon co uvadzaju ze LF je 13-15 dni
@meli8412 Nie, nie, nič...
Prvý krát sa mi stalo že bola OVU tak neskoro. Min., mesiac bola cca. na 13 deň. Ale až teraz tento mesiac som prvý krát vyskúšala OVU testy, inak si tým nezaťažujem hlavu.
@esperanzita tak drzim palce aby neprisla
Ahojte baby, potrebovala by som poradit...dnes som 25DC.. mavam pravidelne 28DCykly...dnes som robila tehu test a samozrejme nic...tak so srandy som si spravila ovu test a ten vysiel uplne pozitivne....a teraz mi to nedalo spravila som dalsi a tiez vysiel pozitivny....ale ovulaciu som urcite mala skor...co mozu tie poziticne ovutesty znamenat? dakujem 🙂
a je silne pozitivny ci len slabucko? lebo on moze zachytavat ten hormon pocas celeho cyklu ale pozitivny je len vtedy, ak je testovacia ciarka rovnako silna alebo silnejsia ako kontrolna...
@bejby212 ak sú čiarky na ovu teste rovnaké alebo testovacia ešte silnejšia tak si tehu
@barborka93 a tehu test mi nic neukazuje ani len slabeho ducha
Ale veď ja vidím na tehotenským ducha 😀 a ovulacne skús hned ráno z moču
@bejby212 alebo som slepá 😀
@barborka93 ovulacne sa maju robit az po 10:00 hod. a 2 hodky predtym co najmenej pit
@bejby212 ano skus ten ovu z ranneho. Držím palce
@barborka93 podla mna to je len kanalik...mna len zmiatli tie ovu testy :D ale v kazdom pripade vdaka ze ste sa vyjadrili 🙂
@bejby212 tie ovu testy su negativne. Je pravda, ze ovu testy mozu byt pozitivne v tehotenstve. Ale tieto na fotke su zial negativne.
@ikonica áno na zistenie ovu ale ak chce zistiť pomocou ovu či je tehotná tak sa robí z ranného lebo zachytí hcg

@zuzana256 Mne mešká už 2 dni, ale možno to je aj tým že som mala posunutú OVU.