Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nivea777 ja si sledujem kedy co mam a myslim ze spravne kazda sme ina a este porozmyslam ze ka to teraz vinde kedze viem presne kedy som mala ovu a to nemusim mat ani ovu test a budem tehu tak sem asi ani nedam nic aby ste aj to tvrdili ze to tehu neni ze to si vymyslam lebo hoci co napisem je ako by som bola jedina kto tu take veci dokola pise ohladom testou a priznakov je nas takich viac a citavam take prispevky co tu alebo v inom fore pisu asi tak to som chcela povedat ja nikomu nic zle neprajem ale kazdemu sa to vrati spet .
@nivea777 ty si asi skúsenejšia môžem merať BT aj klasickým teplomerom? A treba začať hneď po MS?
@barborka93 o BT moc neviem..lem to ze nestaci par dni merat..ja som nikdy BT nemerala..takze ti nepomozem :(
@sofinkaviktorka Ten test je z ranneho? Konecne tam vidiiiim, dufam, ze bude aj silniet!!!!!
Áno je S ranneho
Baby a nemáte náhodou doma zbytočný dufik lebo istatota je guľomet kúpila by som
@zuzana256 ale preco proste nepockas ci ti pride ms alebo nie? je pravda ze kazdy mesiac pises ze mas priznaky ale aj tak ti pride MS... Proste pockaj ci bude alebo nie, pokial bude meskat sprav test a mas to vybavene... Verim ze chcete dietatko ale je to dost aj na psychiku, kazdy mesiac cakat ci to vijde alebo nie... Ale najlespie bude pockat a samozrejme, ked sa testnes a budes mat dve ciarky tak ti budeme gratulovat a tesis sa s tebou... Ale zatial by som to na tvojom mieste nechala tak a pockala do mrchy... Drzim palce 🙂
@zuzana256 vieš, veľakrát píšeš veci, ktoré nemajú s logikou a prirodzeným ženským cyklom nič spoločné... myslím, že dievčatá ti ešte dosť slušne odpisujú a sú nadmieru trpezlivé 🙂 A naozaj ti dobre radia. Ak sa dlho snažíte o dieťa, najlepšou cestou (prvou cestou, lebo aj vďaka tomu vieš zistiť, či náhodou nemáš problém, že neovuluješ vôbec.... lebo sú ženy, ktoré majú pravidelný cyklus bez ovulácie 😉 ) tak najlepšou cestou je práve meranie bazálnej teploty - pravidelné... od prvého dňa mrchy do prvého dňa nasledujúcej mrchy.... proste celých 26-28-32 dní cyklu - podľa toho aký ho máš dlhý. A tam pekne zistíš, či ovuluješ, kedy ovuluješ, akú dlhú máš luteálnu fázu (od ovulácie po mrchu) a budeš na deň presne vedieť, kedy máš dostať mrchu... a ak nepríde a teplota bude v poovulačných hladinách, tak si môžeš robiť s čistým svedomím a nádejou na tehu test... takto sú to len šplechy do prázdna.... Ja som zdravá plodná žena, po dvoch pôrodoch, s viac-menej pravidelným cyklom, napriek tomu mávam jeden mesiac cyklus 26-dňový a na iný mesiac kľudne aj 32-dňový, keďže pravý vaječník mi ovuluje vždy až na nejaký 19-ty deň cyklu, zatiaľ čo ľavý aj na 10-ty deň... takže viem, že aj keď som 32-hý deň cyklu, mrcha ešte stále nemešká.... ale zároveň môžem v niektorý mesiac dostať mrchu na 25-ty deň a nebude to predčasná mrcha....
@kudusko - prosím ťa, rozmýšľaj!!!
To ze ja mám doma duphaston neznamená, že to doberiem.
Nevieš čím som prešla, a dúfam že pri ďalšom tehu nebudem potrebovať!
Tak si sa postavila ku tomu, že budeš potrebovať tie tabletky, prečo?
Nechcem mať na svedomí niečo čo bývali som už neuniesla.

@kudusko a nevies oba odfotit a dat nam sem ..ides aj zajtra testnut? Posli foto oboch spolu odfotenych