icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

koka231
19. sep 2016

@kudusko a nevies oba odfotit a dat nam sem ..ides aj zajtra testnut? Posli foto oboch spolu odfotenych

kudusko
19. sep 2016

@koka231 posral sa mi telefón takže asi ťažko a som dnes ko ale neboj sa ty budeš pracovať😂😄 ozaj ty si mi poslala srdci?

chuchu86
19. sep 2016

@nivea777 - ja veľa o meraní BT, ale teraz nivea máš pravdu

zuzana256
19. sep 2016

@nivea777 ja si sledujem kedy co mam a myslim ze spravne kazda sme ina a este porozmyslam ze ka to teraz vinde kedze viem presne kedy som mala ovu a to nemusim mat ani ovu test a budem tehu tak sem asi ani nedam nic aby ste aj to tvrdili ze to tehu neni ze to si vymyslam lebo hoci co napisem je ako by som bola jedina kto tu take veci dokola pise ohladom testou a priznakov je nas takich viac a citavam take prispevky co tu alebo v inom fore pisu asi tak to som chcela povedat ja nikomu nic zle neprajem ale kazdemu sa to vrati spet .

nivea777
19. sep 2016

@zuzana256 clovek chce pomoct/poradit a este je zdrbany :D My ti chceme len pomoct aby sa ti skor podarilo otehotniet..

kudusko
19. sep 2016

@nivea777 zlatko nič si ztoho nerob Zuzka si bude písať každý cyklus to isté a poradiť si nedá jej to takto vyhovuje😂😄😃

barborka93
19. sep 2016

@nivea777 ty si asi skúsenejšia môžem merať BT aj klasickým teplomerom? A treba začať hneď po MS?

mausy21
19. sep 2016

@kudusko ja som mala podobny graf...predtym teplota skakala jedna radost...a teraz tento cyklus uplne rovno dla ibcas maly rozdiel..presne vidno rozdiel..tehu a netehu graf..pridam foto ak sa mi to podari

mausy21
19. sep 2016

@kudusko ja som mala podobny graf...predtym teplota skakala jedna radost...a teraz tento cyklus uplne rovno dla ibcas maly rozdiel..presne vidno rozdiel..tehu a netehu graf..pridam foto ak sa mi to podari
@kudusko toto je tehu graf

meli8412
19. sep 2016

@kudusko Moja, zajtra testujes?

nivea777
19. sep 2016

@barborka93 o BT moc neviem..lem to ze nestaci par dni merat..ja som nikdy BT nemerala..takze ti nepomozem :(

meli8412
19. sep 2016

@sofinkaviktorka Ten test je z ranneho? Konecne tam vidiiiim, dufam, ze bude aj silniet!!!!!

sofinkaviktorka
19. sep 2016

Áno je S ranneho

kudusko
19. sep 2016

@meli8412 asi počkám však zajtra budem len 10 dpo počkám aspoň 2 dní aby som sa zbytočne nestresovala však 9 dpo to ešte nič tak myslí na mňa😘😘😘
@mausy21 pekný grafík😘😘😘ďakujem si zlatá ze si mi ho sem pridala ja som mávala aj vyššie teploty a prd z toho a teraz toto

kudusko
19. sep 2016

Baby a nemáte náhodou doma zbytočný dufik lebo istatota je guľomet kúpila by som

kudusko
19. sep 2016

@meli8412
@mausy21
@koka231
@nivea777 nemáte náhodou a hocikto hm?

nivea777
19. sep 2016

@kudusko je to liek..pokial je vsetko ok tak si nedavaj zbytocnu chemiu..a nemam doma.ja som take nebrala este

kudusko
19. sep 2016

@nivea777 ja som to s malou brala lebo mi hrozil potrat a 2014 som mala kyret takže ja tak rozmýšľam

chuchu86
19. sep 2016

@kudusko - dufik je duphaston?
Možno teraz vyzerám ako sprostá ale neviem čo to je dufik
Ja mám doma, aj ja som brala aj som počula za dávajú ženám ktoré chcú otehotniet.
Ako sú totiž berie?

meli8412
19. sep 2016

@kudusko Zial nie, mam len 3 kusymCrinone, ostali mi. Urcite budem mysliet na teba.

ebi88
19. sep 2016

@nivea777 niekto sa nestotoznil s tvojimi skusenostami oslahanymi radami? Ah, to je ale neprijemne...

chuchu86
19. sep 2016

@ebi88 - ahoj, ako sa máš?

sibalka21
19. sep 2016

@zuzana256 ale preco proste nepockas ci ti pride ms alebo nie? je pravda ze kazdy mesiac pises ze mas priznaky ale aj tak ti pride MS... Proste pockaj ci bude alebo nie, pokial bude meskat sprav test a mas to vybavene... Verim ze chcete dietatko ale je to dost aj na psychiku, kazdy mesiac cakat ci to vijde alebo nie... Ale najlespie bude pockat a samozrejme, ked sa testnes a budes mat dve ciarky tak ti budeme gratulovat a tesis sa s tebou... Ale zatial by som to na tvojom mieste nechala tak a pockala do mrchy... Drzim palce 🙂

ebi88
19. sep 2016

@chuchu86 ale dobre, dobre, klopem si o drevo, dakujem 🙂

chuchu86
19. sep 2016

@ebi88 - informovala si sa o tom teste?

piacere
19. sep 2016

@zuzana256 vieš, veľakrát píšeš veci, ktoré nemajú s logikou a prirodzeným ženským cyklom nič spoločné... myslím, že dievčatá ti ešte dosť slušne odpisujú a sú nadmieru trpezlivé 🙂 A naozaj ti dobre radia. Ak sa dlho snažíte o dieťa, najlepšou cestou (prvou cestou, lebo aj vďaka tomu vieš zistiť, či náhodou nemáš problém, že neovuluješ vôbec.... lebo sú ženy, ktoré majú pravidelný cyklus bez ovulácie 😉 ) tak najlepšou cestou je práve meranie bazálnej teploty - pravidelné... od prvého dňa mrchy do prvého dňa nasledujúcej mrchy.... proste celých 26-28-32 dní cyklu - podľa toho aký ho máš dlhý. A tam pekne zistíš, či ovuluješ, kedy ovuluješ, akú dlhú máš luteálnu fázu (od ovulácie po mrchu) a budeš na deň presne vedieť, kedy máš dostať mrchu... a ak nepríde a teplota bude v poovulačných hladinách, tak si môžeš robiť s čistým svedomím a nádejou na tehu test... takto sú to len šplechy do prázdna.... Ja som zdravá plodná žena, po dvoch pôrodoch, s viac-menej pravidelným cyklom, napriek tomu mávam jeden mesiac cyklus 26-dňový a na iný mesiac kľudne aj 32-dňový, keďže pravý vaječník mi ovuluje vždy až na nejaký 19-ty deň cyklu, zatiaľ čo ľavý aj na 10-ty deň... takže viem, že aj keď som 32-hý deň cyklu, mrcha ešte stále nemešká.... ale zároveň môžem v niektorý mesiac dostať mrchu na 25-ty deň a nebude to predčasná mrcha....

ebi88
19. sep 2016

@chuchu86 nie, uz az na najblizsej poradni, to uz o dva tyzdne 🙂 tesim sa

nivea777
19. sep 2016

@kudusko tak,ked mas nato opodstatnenie,tak to je ine... zial,ja som to nebrala a dufam ze ani nebudem... takze ti v tomto nepomozem

nivea777
19. sep 2016

@ebi88 tebe o co ide akoze? :D

chuchu86
19. sep 2016

@kudusko - prosím ťa, rozmýšľaj!!!
To ze ja mám doma duphaston neznamená, že to doberiem.
Nevieš čím som prešla, a dúfam že pri ďalšom tehu nebudem potrebovať!
Tak si sa postavila ku tomu, že budeš potrebovať tie tabletky, prečo?
Nechcem mať na svedomí niečo čo bývali som už neuniesla.