icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

nivea777
•
20. sep 2016

@karcika88 po 4 dnoch by bola ciarka ovela viditelnejsia oproti piatku..ale uvidis. sprav o dva dni zas

chuchu86
•
20. sep 2016

@karcika88 - držím palce,
Aj ja som mala čiarku a potom zmizla
Uvidíme o 2 dní
Nejaké priznaky? Koľko ti mešká ms?

sibalka21
•
20. sep 2016

@karcika88 ja som asi slepa ale ani na jednom nevidim ani naznak druhej ciarky... a o 4 dni by mala byt ovela silnejsia, tu bohuzial podla mna nic nieje

karcika88
•
20. sep 2016

@chuchu86 prave ze mi prisla o tyzden skor prsia som mala naliate pichanie v maternici aj vo vajecniku

nikolkananska
•
20. sep 2016

@karcika88 nieco tam je ake podla mna by mala byt ovela silnejsia.. no uvidis,drzim palceky 😉

chuchu86
•
20. sep 2016

@karcika88 - počkaj, ja som z toho teraz paf.
Tento test si robila po MS?

karcika88
•
20. sep 2016
karcika88
•
20. sep 2016

@chuchu86 ako hovorim zacala 16 a vcera uz nic dnes rano zas ale som testla

chuchu86
•
20. sep 2016

@karcika88 - no ja so bola natom takmer rovnako, na druhý deň ms som spravila test, vyšla veľmi slabá čiarka, potok keď sa mi končila ms, zase som spravila test a zase čiarka slabá, na fotke to nebolo vidieť.
A o štyri dni nato čiarka niet.
Teraz čakám mrchu či príde v októbri.
Keď tak skus ten digitálny, že vraj je najspolahlivejsi

barborka93
•
20. sep 2016

@piacere Sorry ja napísala testovať no myslela som merať bt

clovek123
•
20. sep 2016

@karcika88 nieco sa tam crta ale ci to je kanalik alebo ciarka budes vidiet neskor. Ak by si bola tehu tak to ze si mala MS je u niektorych normalne aj do 4 mesiaca sice ze vraj je omnoho slabsia

karcika88
•
20. sep 2016

@clovek123 jj ja som pri prvom mala ms do 3 mesiaca ....dovtedy som ani netusila ze som tehula

domx
•
20. sep 2016

@karcika88 ..a to si teda nemala ziadne priznaky? MS uplne normalna..ziadne bolestive prsia ani nevolnosti? To je ozaj zvlastne.. 🙂 a ako si to potom zistila?

clovek123
•
20. sep 2016

@karcika88 tak potom je tam velka nadej

clovek123
•
20. sep 2016

@domx kamoska bola na tom podobne dokonca ani gynekologicka jej to nepotvrdila a to bola u nej viac razi az ju poslala na sono a tam sa cudovali kde bola do teraz ze je v 6 m tak hned menila doktorku

domx
•
20. sep 2016

@clovek123 coo? Tak to je uz fakt extrem..

domx
•
20. sep 2016

@clovek123 a navyse co to musela byt za Dr.ked nevidi na sone rastuce babatko.. cele zle..

karcika88
•
20. sep 2016

@domx pri prvom som bola len strasne unavena inak nic ale zas je oravda ze som sa tak nesledovala ako teraz...teraz som oriznaky mala...

domx
•
20. sep 2016

@karcika88 no asi aj za to ze sa teraz sledujes tak si si hned vsimla zmenu.. a mozno po prvom tehu si uz skratka asi aj vedela co ocakavat.. ale zas aj kazde tehu je velmi individualne tak ako aj kazda zena..

domx
•
20. sep 2016

Inak baby len tak pomimo otazka..myslite ze moze stres sposobit ze jednoducho nemozem otehotniet?

kikuskaschw
•
20. sep 2016

@domx pravdu hej...psychika robí veľa...viem z vlastnej skúsenosti...

kikuskaschw
•
20. sep 2016

Neviem...nerozumiem...nechápem

karcika88
•
20. sep 2016

@kikuskaschw myslim ze tam vidim ciarocky dve

chuchu86
•
20. sep 2016

Babi chcem sa opýtať - ja viem nemala by son to riešiť ale chcem vedieť vás názor - pri druhom tehu som od 5tt spinila a brala duphaston a ascorutin, lekár má neposlal do nemocnice.
V nedeľu večer som začala kráčať, v pondelok som išla hneď ku lekárovi, vysetril má a ešte mi vypísal dicinone.
Mal ma poslať do nemocnice?
Preto sa pýtam lebo chcem zmeniť gynekológa

chuchu86
•
20. sep 2016

@kikuskaschw - Natom spodnom je slabá čiarka

kikuskaschw
•
20. sep 2016

@karcika88
@chuchu86 ved práve normálne ju vidno voľným okom ...len stále nato pozerám ci mi nesibe

chuchu86
•
20. sep 2016

@kikuskaschw - čo teraz riešime? 😀
Gratulujem 😀

kikuskaschw
•
20. sep 2016

@chuchu86 ešte neviem ci to je na gratulaciu aj tak skúsim ešte aspoň jeden a uvidím ak to bude tehu sa normálne ožeriem hahaha detským sampusom :-P

dominini
•
20. sep 2016

@kikuskaschw ale ved on silnieee ci sa mi to zdaaa? teraz sa mi zda ze je silnejsi ako raanoo

domx
•
20. sep 2016

@kikuskaschw a ako si to potom riesila? Co zabralo? Ja vobec neviem ako sa mam upokojit a nechat vsetko plavat.. :(