icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

nivea777
20. sep 2016

@karcika88 po 4 dnoch by bola ciarka ovela viditelnejsia oproti piatku..ale uvidis. sprav o dva dni zas

chuchu86
20. sep 2016

@karcika88 - držím palce,
Aj ja som mala čiarku a potom zmizla
Uvidíme o 2 dní
Nejaké priznaky? Koľko ti mešká ms?

sibalka21
20. sep 2016

@karcika88 ja som asi slepa ale ani na jednom nevidim ani naznak druhej ciarky... a o 4 dni by mala byt ovela silnejsia, tu bohuzial podla mna nic nieje

karcika88
20. sep 2016

@chuchu86 prave ze mi prisla o tyzden skor prsia som mala naliate pichanie v maternici aj vo vajecniku

nikolkananska
20. sep 2016

@karcika88 nieco tam je ake podla mna by mala byt ovela silnejsia.. no uvidis,drzim palceky 😉

chuchu86
20. sep 2016

@karcika88 - počkaj, ja som z toho teraz paf.
Tento test si robila po MS?

karcika88
20. sep 2016
karcika88
20. sep 2016

@chuchu86 ako hovorim zacala 16 a vcera uz nic dnes rano zas ale som testla

chuchu86
20. sep 2016

@karcika88 - no ja so bola natom takmer rovnako, na druhý deň ms som spravila test, vyšla veľmi slabá čiarka, potok keď sa mi končila ms, zase som spravila test a zase čiarka slabá, na fotke to nebolo vidieť.
A o štyri dni nato čiarka niet.
Teraz čakám mrchu či príde v októbri.
Keď tak skus ten digitálny, že vraj je najspolahlivejsi

barborka93
20. sep 2016

@piacere Sorry ja napísala testovať no myslela som merať bt

clovek123
20. sep 2016

@karcika88 nieco sa tam crta ale ci to je kanalik alebo ciarka budes vidiet neskor. Ak by si bola tehu tak to ze si mala MS je u niektorych normalne aj do 4 mesiaca sice ze vraj je omnoho slabsia

karcika88
20. sep 2016

@clovek123 jj ja som pri prvom mala ms do 3 mesiaca ....dovtedy som ani netusila ze som tehula

domx
20. sep 2016

@karcika88 ..a to si teda nemala ziadne priznaky? MS uplne normalna..ziadne bolestive prsia ani nevolnosti? To je ozaj zvlastne.. 🙂 a ako si to potom zistila?

clovek123
20. sep 2016

@karcika88 tak potom je tam velka nadej

clovek123
20. sep 2016

@domx kamoska bola na tom podobne dokonca ani gynekologicka jej to nepotvrdila a to bola u nej viac razi az ju poslala na sono a tam sa cudovali kde bola do teraz ze je v 6 m tak hned menila doktorku

domx
20. sep 2016

@clovek123 coo? Tak to je uz fakt extrem..

domx
20. sep 2016

@clovek123 a navyse co to musela byt za Dr.ked nevidi na sone rastuce babatko.. cele zle..

karcika88
20. sep 2016

@domx pri prvom som bola len strasne unavena inak nic ale zas je oravda ze som sa tak nesledovala ako teraz...teraz som oriznaky mala...

domx
20. sep 2016

@karcika88 no asi aj za to ze sa teraz sledujes tak si si hned vsimla zmenu.. a mozno po prvom tehu si uz skratka asi aj vedela co ocakavat.. ale zas aj kazde tehu je velmi individualne tak ako aj kazda zena..

domx
20. sep 2016

Inak baby len tak pomimo otazka..myslite ze moze stres sposobit ze jednoducho nemozem otehotniet?

kikuskaschw
20. sep 2016

@domx pravdu hej...psychika robí veľa...viem z vlastnej skúsenosti...

kikuskaschw
20. sep 2016

Neviem...nerozumiem...nechápem

karcika88
20. sep 2016

@kikuskaschw myslim ze tam vidim ciarocky dve

chuchu86
20. sep 2016

Babi chcem sa opýtať - ja viem nemala by son to riešiť ale chcem vedieť vás názor - pri druhom tehu som od 5tt spinila a brala duphaston a ascorutin, lekár má neposlal do nemocnice.
V nedeľu večer som začala kráčať, v pondelok som išla hneď ku lekárovi, vysetril má a ešte mi vypísal dicinone.
Mal ma poslať do nemocnice?
Preto sa pýtam lebo chcem zmeniť gynekológa

chuchu86
20. sep 2016

@kikuskaschw - Natom spodnom je slabá čiarka

kikuskaschw
20. sep 2016

@karcika88
@chuchu86 ved práve normálne ju vidno voľným okom ...len stále nato pozerám ci mi nesibe

chuchu86
20. sep 2016

@kikuskaschw - čo teraz riešime? 😀
Gratulujem 😀

kikuskaschw
20. sep 2016

@chuchu86 ešte neviem ci to je na gratulaciu aj tak skúsim ešte aspoň jeden a uvidím ak to bude tehu sa normálne ožeriem hahaha detským sampusom :-P

dominini
20. sep 2016

@kikuskaschw ale ved on silnieee ci sa mi to zdaaa? teraz sa mi zda ze je silnejsi ako raanoo

domx
20. sep 2016

@kikuskaschw a ako si to potom riesila? Co zabralo? Ja vobec neviem ako sa mam upokojit a nechat vsetko plavat.. :(