Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@karcika88 nieco tam je ake podla mna by mala byt ovela silnejsia.. no uvidis,drzim palceky 😉
@karcika88 - no ja so bola natom takmer rovnako, na druhý deň ms som spravila test, vyšla veľmi slabá čiarka, potok keď sa mi končila ms, zase som spravila test a zase čiarka slabá, na fotke to nebolo vidieť.
A o štyri dni nato čiarka niet.
Teraz čakám mrchu či príde v októbri.
Keď tak skus ten digitálny, že vraj je najspolahlivejsi
@piacere Sorry ja napísala testovať no myslela som merať bt
Inak baby len tak pomimo otazka..myslite ze moze stres sposobit ze jednoducho nemozem otehotniet?
@domx pravdu hej...psychika robí veľa...viem z vlastnej skúsenosti...
@kikuskaschw myslim ze tam vidim ciarocky dve
Babi chcem sa opýtať - ja viem nemala by son to riešiť ale chcem vedieť vás názor - pri druhom tehu som od 5tt spinila a brala duphaston a ascorutin, lekár má neposlal do nemocnice.
V nedeľu večer som začala kráčať, v pondelok som išla hneď ku lekárovi, vysetril má a ešte mi vypísal dicinone.
Mal ma poslať do nemocnice?
Preto sa pýtam lebo chcem zmeniť gynekológa
@kikuskaschw - Natom spodnom je slabá čiarka
@kikuskaschw - čo teraz riešime? 😀
Gratulujem 😀
@chuchu86 ešte neviem ci to je na gratulaciu aj tak skúsim ešte aspoň jeden a uvidím ak to bude tehu sa normálne ožeriem hahaha detským sampusom :-P
@kikuskaschw ale ved on silnieee ci sa mi to zdaaa? teraz sa mi zda ze je silnejsi ako raanoo
@kikuskaschw a ako si to potom riesila? Co zabralo? Ja vobec neviem ako sa mam upokojit a nechat vsetko plavat.. :(

@karcika88 po 4 dnoch by bola ciarka ovela viditelnejsia oproti piatku..ale uvidis. sprav o dva dni zas