Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@domx pred tým ako sa nám podarila mala bolo zle s mojim dedom a stresu bolo až až no aj tak sme šli k svokre do talianska si odpočinúť a aspoň sa odreagovať tam sme troška pozabudli a splodili 🙂
Babi, dnes ráno som sa zobudila s veľkou bolesťou v oblasti drieku, v prsiach bolestí.
Kedy je najvhodnejšie testovať?
Ms by som mala dostať až. 4. Októbra
@chuchu86 ak mas ms dostat az 4.oktobra, tak s velkou pravdepodobnostou mas len teraz ovu...teraz by ste sa mali snazit...
@peppermint - ovu som mala od 13.- eho do 19.-ho
Tento mesiac som nerobila ovu testy len podľa kalendára
Minulý mesiac som používala ovu testy, boli tmavé ciarky, vtedy sme sa snažili a nepodarilo sa.
@chuchu86 ked nepride ms
@chuchu86 Ovulacia je jeden den, takze urcite nie od 13.-19. Urcite by som sa neriadila kalendarom, telo nie je stroj, ktory funguje podla kalendara 🙂 S testovanim pockaj aspon na 10 dni od ovu, ale aj to moze byt velmi skoro. Drzim palce 🙂
@peppermint - prepáč, myslela som na plodné obdobie
Ale popritom sa učím s malým 😀
Podľa kalkulačky čo som našla na nete plodné dní by som mala mať od 19.-ho do 23.-ho 😀
@kikuskaschw rysuje sa druha /...Drzim palce, aby silnela 😉
Dievčatá takže ja som dnes začala špiniť...nechápem ...včera ešte test pozitívny a dnes špinenie....ach ... takže nič z toho... :( :( nerozumiem ako môžu testy ukazovať pozitívne aj digi bol pozitívny a teraz toto?? jáj
@darcza ja by som isla k doktorke nech ti da dufik alebo nieco na udrzanie...
@janula2003 bola som v utorok u doktorky ...tak mi povedala že mám prísť o týždeň keď nedostanem.... ešte sa to nerozbehlo len keď som šla na WC som si všimla tak uvidím...
@darcza ako myslis...budem drzat paste...

@domx paradox je ze ona ju ani na sono skor neposlala a ona bola dost pevna