Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@darcza http://www.gnozeo.com/cs/o/hladina-hcg-krev-moc ak vieš kedy si otehotnela plus minus si môžeš pozrieť v ktorom tt si a vidíš tabuľku v 3 je hcg do 50 a je to úplne v poriadku, nestresuj uvidíš ono sa to ťažko vraví ja viem zažila som tiež som bola ako na ihlách teraz mi drobec lašuje v kočíku 🙂
Umna dnes v všetko biele ☹
@kikuskaschw - to mi je ľúto
Hlavu hore
@kikuska91289 - nádherné ciarky,
Gratulujem
@chuchu86 dakujeeeem pekne😘😘😘
Baby, takže Ms sa spustila :( nevadí, budeme sa snažiť opäť... prajem veľa šťastia v testovaní a ja sa snáď ozvem o mesiac 🙂
@kikuska91289 nadherne //...ukazkove...uzivaj tehu 😉
@kikuska91289 krasna! Blahoželám :-*
@kikuska91289 paráda, gratulujem 🙂
@dejna31333 ano je to mozne, ja som mala pekny viditelny vysledok na 8dpo tak tiez.. Nech silnie 😊
@wikyi ooo to vazne? Boze len nech silnie-test bol robeny z vecerneho mocu tak zajtra rano skusim ranny moc 😉 dufam ze bude silnesia palicka 😉
Baby mate prosim vas skusenost s tymto testom? Robila som si ho 3 dni pred ms ale vecer a ked som ho rozobrala tak tam bol slabulinky duch. Ale ma citlivost 25. Neviem dalsi test budem mat az zajtra ale asi pockam ci mi pride ms. Uz vyse tyzden pred ms ma bolia krize a podbrusko ako keby uz uzmam dostat. Myslite ze by sim mohla byt? Ci bol to len kanalik? V nedelu cize 6 dni pred ms som si rano robila iny a aj na tom bol duch viditelny okom ale poobede som robila digi a bol negativny.
@dejna31333 držím palce aby testik silnel,a je možné že ti testik vyšiel na 8Dpo pozitívny pregnyl obsahuje nejakú látku čo ukáže zostatkove hodnoty na tehu teste.Drzim palce aby si bola tehula
@dejna31333 pregnyl spôsobuje pozitivny testik....drzi sa v tele aj 11dni...mam to odskúšané ...

@darcza aj ja som špinila pri synčekovi v termíne neočakávanej MS. Bolo to slabé a tiež na wcku som si všimla, aj som bola u dr. tam ma odbili a nič mi ani nedali zobrali mi len krv a tá bola pozit a HCG 49 čo povedali že je málo o týžden bolo už 1500, dnes má synček 9 mesiaco, takéto špinenie sa mi zopakovalo počas tehu ešte raz, držím palčeky ja som si vtedy dala aj ascorutin...