Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@cucoriedkacucoriedka ja som dneska volala do gyn.a sestricka mi povedala ze vraj pregnyl nema s tym nic spolocne
@dejna31333 zaujimave.
@cucoriedkacucoriedka tak ja neviem nerozumiem sa ale povedala som ze vcera som bola 8DPO a po pregnyle tak ma vysmiala ze co to s tym ma.a ze v piatok rano si mam spravit test z ranneho mocu,lebo ten vcera bol z vecerneho
@dejna31333 pregnyl obsahuje hcg.ziskava sa z mocu tehotnych zien.pichali mi ho 48 hod pred idberom vajicok.
@dejna31333 na dozretie vajicok som zabudla dopisat.pockaj 10 dni po pichnuti.potom uz by nemal v moci byt.zajtra rano zasa budu dve ciarky. Pokial este nepreslo 10 dni
@dejna31333 ak mas rovnaku znacku testu tak skus zajtra a ked bude silnejsia tak si myslim ze budes tehotna a ak bude rovnaka alebo slabsia tak ma pravdu
@cucoriedkacucoriedka
Aj tak istotu budes mat az ked nedostanes ms a ked ti to potvrdi lekar
@dejna31333 no pozor aby to ešte nebolo z pregnylu ktorý obsahuje hcg, mne sa to stalo...záleží akú dávku ti dali, kľudne môže byť aj 10 dní v tele
Hmmm ☹ dufam ze nebudete mať pravdu ☹
@dejna31333 prajem si aby sme sa mylili.drzim velmi prsty.
@esmara02 na vrchnom (nie negative) vidim ducha 😉...Pockaj na meskanie MS a den na to testuj z ranneho mocu...Drzim palce...Kuk moj album - Druhe dietatko Sebastian...tam mam test den po meskani MS...Je slabulinka druha /, o dva dni neskor este silnejsia...Teraz ma ta moja ciarka 11,5 mes....😉 Daj potom vediet v nedelu 🙂
@dejna31333 Velmi Ti drzim palceky, krasne // 😉
@sofinkaviktorka bohuzial ja nie
@sofinkaviktorka niee.nic
@sofinkaviktorka - nič ☹
Aj ja som robila test dnes a nič ☹
@sofinkaviktorka Jaaaj, zase nic ☹ . Vsak ten z predpar dnoch bol taky nadejny. ALe od toho dna uz tá ciarka mala zosilniet ☹
Ved to.A začínam špinim. Tak zase nic
@sofinkaviktorka Je mi to luto. Dufam, ze bude dalsi mesiac tvoj. Ako dlho skusate?
Babi ja od dnes sa cítim tak zle. Od včera ma páli Zaha zo všetkého, bolesť hlavy strašne , napäté prsia, cikat chodím každú sekundu,a som prechladnuta,smrkam.
Test je negatívny, síce ešte mám viac ako týždeň do ms.
Snažíme sa asi tak 4mesiace
@sofinkaviktorka Hovori sa, ked sa nezadari do pol roka, treba vyhladat dr. Ale dufam, ze sa zadari.
@sofinkaviktorka - brala si nejaké vitamíny alebo niečo iné?

@dejna31333 pozor na pregnyl.ukazuje pozit testy. Ked mi pichali pocas stimulky ivf tak nas na to upozornili