Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Babi čo myslíte o prípravku INFOLIC???
Máte skúsenosti?
Nie neberiem nic
@dejna31333 mne sa zdá ten test z 10DPO slabší oproti lavemu
@barborka93 hmmm :'( aj mne sa zda ☹
@barborka93 myslis ze mam skusit RapidClear?musi byt z ranneho mocu?
@dejna31333 urcite skus, nic za to nedas. Ranny nemusi byt, len pred tym vela nepi, som zvedava na vysledok 😊 drzim palce
@dejna31333 a nemôže byť pozitívny práve z toho pregnylu? A to by vysvetľovalo aj to slabnutie testu, že pregnyl v tele klesá... neviem, len sa mi marí, že to takto funguje....
@dejna31333 pockaj do ms a tak si sprav test.ale sa my zda ze ciarka je slabsia.alebo skus z ranneho mocu.
@dejna31333 presne lebo ak pijes vela vody tak moc bude preriedeny.niekomu rano ukaze slabsiu ciarku ako poobede
@ala82 ta silnejšia ciarka bola z vecerneho mocu a ta slabsia z ranneho...dufam ze to nebude pregnyl
@dejna31333 - na 8 dpo je čiarka silnejšia
@dejna31333 no vyzera to tak ze to bolo sposobene tym pregnylom... Kedze ciarka slabne
@dejna31333 Vlava je silnejsia, je tam nadej 🙂 Drzim palce.
@dejna31333 Kolko ti pichli, 5000?
@meli8412 asi 5000v baleni boli male ampulky
Ahojte kocky, davala som sem pred nieco vyse tyzdnom svojich duchov (test cemio gravi), no MS mi zacala nakoniec normalne 17.9. V ten isty den sme sa s manzelom este spolu vyblaznili 🙂 MS skoncila vo stvrtok a piatok vecer, sobotu (dnes) mam slabe hnede spinenie, len velmi slabucke a jemne krce v brusku. Mozu to byt este dozvuky MS, alebo mate aj ine skusenosti? Dakujem za vsetky rady 🙂 a prajem pekny vikend
@jjuulliisskkaa kľudne môže byť po ms. Sex to trochu rozprudi
@dejna31333 Uz by nemal byt pregnyl, ale skus este zajtra spravit test.
@19nikuska86 nahovaras si ducha lebo to neni duch ale normalna ciarka.. gratulujem
@19nikuska86 ziadny duch, to su skoro kolajnice!!! gratulujem 🙂

@esmara02 ja som si tento robila a v den ms poobede mi peknu ciarku ukazal. Tyzden pred ms bol bieli. Takze skus naozaj ked nepride za 2 dni vyzera ze by aj mohlo byt