Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@jjuulliisskkaa ano kludne to moze byt este z MS
@meli8412 prave som si robila test a asi nic ☹ ale mozno je to este skoro ☹ dufam
@19nikuska86 gratulujem☺kolko ti meska?
@dejna31333 nič nevidím😞
@14nunu10 ved to ze ani ja...a predchadzajuce testy vyzerali tak nadejne ☹
@dejna31333 Veď práve 😞
@19nikuska86 nadherne //...Gratulujem a uzivaj tehulkovanie 😉 ..."Ked neveris vlastnym ociam", kuk moj album Druhe dietatko - tam je takyto test po meskani MS 😀 ...Za 3 tyzdne bude mat moj "test" 1 rocik 😉
@dejna31333 ☹ No nadej umiera posledna...Cakaj na cas, kedy mas dostat MS, potom testuj...No tie testy predtym boli take krasne // 😖
@luta13 ved prave...ale ja mam stale tusak ze este sa dosckam // paliciek...pobolieva ma v podbrusku a predchvilou ma tak pichlo viackrat na pravej strane podbruska ☹ tak stale sa modlim
@dejna31333 VELMI na Teba budem mysliet a verim s Tebou...Ak mas pocit, ze si tehu, drz sa tejto myslienky...Boh s Tebou 😉
@miriamn76 iba par dni. Ale mala som taky zvlastny pocit, tak som to skusila. Uz bolo par neuspesnych pokusov.
@luta13 ďakujem krásne 😉
Som Vašou priateľkou, fandím Vám🙂Dnes som 11 deň cyklu a keďže tu všeličo čítam,dnes som si začala merať teplotu,pre zaujímavosť.Nameralas om 37.3,nieje to vela?
@oluska22 a to si kedy merala?,to je dost vysoká Bt ja mávam taku po ovu.
@dejna31333 Drzim silno palce. A mala by si robit rovnake testy, aby si videla pekne rozdiel.
@butterfly333 ráno po prebudení, chcela som sa niečo viac dozvedieť o mojej populácii,celkom ma zaujali niektoré Vaše témy, takáto tt má však prekvapila,chorá nie som
@butterfly333 ovulacii oprava🙂
@dejna31333 tie dve ciarky boli po pregnyle.urob test ked nepride ms.
@dejna31333 urcite to pride. My uz tiez rok skusame. A kym to od lekara nemam potvrdene, tak sa az tak moc netesim.
@oluska22 no dost vysoka BT asi si už mala ovu,ake cykli mávaš??
@butterfly333 28 dňové,nikdy predtým som si bt nemeravala,tak som už asi mala ovulku,ak chápem spravne
@19nikuska86 hm my uz vyse dvoch rokov ☹
Baby, vcera asi plany poplach. Dnes prisla menstruacia 😞
@19nikuska86 no plany poplach to urcite neni, ale pokial mas normalnu alebo silnejsiu ms je dost mozne ze babo sa neudrzalo.... no pokial mas slabu nemusi to nic znamenat, kazdopadne by som skocila zajtra k lekarovi
@19nikuska86 tak tie ciarky boli riadne viditelne nie je dusikovské.....tak nechapem chod na pohotovost ked je to silne....ja som tiez tak raz bola a potratila som :( Dufam ze ty ten pripad nebudes,ja by som na tvojom mieste hned bezala do nemocnice...
Takže babi vyckam ešte týždeň či sa dostaví ms a keď nie idem brat infolic,
Čítala som čo napísali babi, a sú pozitívne ohlasy.
Vyskúšam 😀
Baby kedy zacina ten hlien tehotensky co byva taky mliecny? Vcera som nala dostat mrchu a stale nic a dnes sa utriem na wc a taky ten biely hlien som mala na toaletaku

@19nikuska86 gratulujem