Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@barborka93 ano nieco tam je nech to hlavne tmavne drzim prsty aj ja som mala takeho na 8DC a 3 dni pred MS uz riadne tmave kolajnice
@sibalka21 nie??tá ciarka bola oveľa výraznejšia nefotila som ju hneď tak aj dosť vybledla
@kikuska91289 fakt?to si otehotnela cez kramy?lebo my sme mali sex pár dní nimi no ale aj tak neverím ze niečo z toho bude
@barborka93 popravde na tejto fotke nevidim ani ja nic nech pozeram jak chcem. ALE videla som v niektorej skupine ze si aj tam pridavala fotku a tam som uz videla slabu //
@barborka93 tak ak by to bolo tehu z predošlého cyklu test ukáže už poriadne //.
@barborka93 ja tam ciarku vidim, ak si mala slabsiu ms, tak tehu mozes kludne byt. Bola slabsia ako obvykle?
@dudenka nie praveze som deň pred ms som mala taký ružový výtok az na druhý deň sa spustila ms skúsim zajtra ráno urobiť test dnes som chodila viac cikat
@barborka93 dnesna fotka pridana 10:49 - upravena, ja osobne vidim krasne //...Ak ma oci neklamu si tehu...Drzim palceky 😉
@luta13 joj kiež by si mala pravdu už sme to s chlapom preberali že by šiel aj na spermiogram.ja už som bola na endokrinologii a všetko v poriadku ale bojím sa ísť ku gyndosovi aby ma nevysmial že od mája sa snažíme že to je málo

Žienky vidíte to tam?takto som mala aj minulý mesiac 2tyzdne pred MS no teraz som 9DC ak to aj bude pravda tak sa zadarilo pred MS