Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@barborka93 ano nieco tam je nech to hlavne tmavne drzim prsty aj ja som mala takeho na 8DC a 3 dni pred MS uz riadne tmave kolajnice
@barborka93 ja tam nejak nic nevidim
@sibalka21 nie??tá ciarka bola oveľa výraznejšia nefotila som ju hneď tak aj dosť vybledla
@kikuska91289 fakt?to si otehotnela cez kramy?lebo my sme mali sex pár dní nimi no ale aj tak neverím ze niečo z toho bude
@barborka93 popravde na tejto fotke nevidim ani ja nic nech pozeram jak chcem. ALE videla som v niektorej skupine ze si aj tam pridavala fotku a tam som uz videla slabu //
@barborka93 9DC????? a to je tehu test???to je čudne na 9dc 😕 😕 😕 😕 😕
@barborka93 ak si mala normalnu MS tak asi tu bude niekde hacik..
@butterfly333 áno tehu a 9DC
@barborka93 tak ak by to bolo tehu z predošlého cyklu test ukáže už poriadne //.
@butterfly333 píšem že tomu moc neverím uvidím zajtra rano
@barborka93 ja tam ciarku vidim, ak si mala slabsiu ms, tak tehu mozes kludne byt. Bola slabsia ako obvykle?
@dudenka nie praveze som deň pred ms som mala taký ružový výtok az na druhý deň sa spustila ms skúsim zajtra ráno urobiť test dnes som chodila viac cikat
@barborka93 jaj, tak treba skusit este zajtra. Drzim prsty 🙂
@dudenka ďakujem dám vedieť ako som dopadla
@barborka93 tu mas upraveny 🙂 gratulacia
@barborka93 dnesna fotka pridana 10:49 - upravena, ja osobne vidim krasne //...Ak ma oci neklamu si tehu...Drzim palceky 😉
@luta13 keby som bola tehu tak aj na rannom by niečo ukázalo si myslim
@barborka93 urob pozajtra rano este
@barborka93 to ano, aj tak drzim palce 🙂
@luta13 joj kiež by si mala pravdu už sme to s chlapom preberali že by šiel aj na spermiogram.ja už som bola na endokrinologii a všetko v poriadku ale bojím sa ísť ku gyndosovi aby ma nevysmial že od mája sa snažíme že to je málo
@emili31 urobim 😀

Žienky vidíte to tam?takto som mala aj minulý mesiac 2tyzdne pred MS no teraz som 9DC ak to aj bude pravda tak sa zadarilo pred MS