Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zubrienka1 Tak ty si mala pekného ducha 😊😊👌🏼 ukážkového. Čiže podľa toho súdim, že to bol na 1 000 000% kanálik. Tento mesiac sa mi celkovo posunul cyklus, takže počkám do piatka 😊 a ak nič tak v sobotu ráno skúsim digitálny a hotovo 😊
@esperanzita - podľa mňa to nie je kanálik, ked to vyšlo na každom teste.
Máš tam takú istu čiarku ako zubrienka1.
Skús o 2 dni zase a uvidíme 🙂
@esperanzita podla mna mas takeho isteho ducha ako som mala ja v 32dc 😉 a digi test mi vysiel negativny 😀 ale najlepsie je pockat, nerobit si velke nadeje a mozno budes prijemne prekvapena
Ahojte babi,
mám ešte 5 dná do ms, od rána ma trošku bolia prsia, bolesť a pichanie v podbrušku, a bolesť v krížoch.
Mám pocit vlhkosti v nohavičkách.
Mám urobiť test či počkať kým bude meškať ms ?
@chuchu86 radsej pockaj a sprav az ked tyzden nepride MS 🙂 nebudes potom sklamana...
@clovek123
@nikolkananska - dakujem pekne Babi 😀
Ahojte baby mam dilemu
Omylom som klikla vedla 🙂 Vcera rano v praci som si robila test.Zdalo sa mi ze vidim ducha ale nakoniec som test neriesila.Dnes som ale prisla do prace a zbdala na tom vcerajsom teste toto.Nezda sa mi ze by kanalik alebo po limite takto zafarbil ten test.Nemate niektora skusenost som 26 DC...Druhy test je z dneska rana.Dakujem
@zara_24 ja na tom druhom nevidim nic :/
Nie nemeska este, mam 30 DC. Som o kyrete 5 mesiac a este s mi neupravil na den presne..tak zhruba 4-5 dni do ms..Pockam jasne len ma zaskocil ten vcerajsi test
Dakujem za kazdu radu.Nic ine neostava len cakat 🙂 este raz Dakujem
6.5 bol kyret v 9 tt ...a augustovy mesiac som bola u gynekologa k voli bolesti vajecnikov a zistil ze som bola zasa tehu ale nastastie som sa sama vycistila,preto ma bolelo stale brucho...snazime sa po svadbe 15 mesiacov
@zara_24 - ja som bola v 16tt, ráno som sa zobudila s obrovskými bolesťami, sme hned išli do nemocnice, ale po ceste do nemocnice som asi porodila svoje dieťa, všade samá krv, ja som nevedela vystupiť z auta.
hned ma brali na sálu na čistenie, na druhý deň som išla domov.
Otrasná skúsenosť, nikdy viac to nechcem prežiť.
My sa snažíme od konca júla 😀
My tiež presne od konca júla. Je mi luto ze si uz bola v 16 tt.Tiez mam z toho otrasnu skusenost a paniku.Snad to uz v zivote nebudem musiet zazit ale povedala som ze jedine na sukromnu kliniku uz len,lebo toto slovenske zdravotnictvo je cele zle :(
@nivea777 - ja to beriem, že ked plod nie je zdravý tak sa nedá nič robiť.
Ale napríklad ku mne neprišiel žiadný lekár od stredy do štvrtka, neopýtali sa ma že ako sa mám, či mi je dobre, alebo tak,
Na druhý deň ma poslali na ult. a pichla mi sestrička jednu injekciu, ona mi dala do ruky prepúšťaciu správu ,a povedala, že keby sa niečo stalo, mám prísť.

@lilienkalilina aj ja vidim ducha😍