Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@barborka93 ja som to mala opačne, že iný mi ukázal dve čiarky a tento nič, tak preto sa pýtam...
@kissiska su spolahlive mám to overene mne po 3dnoch meškania ukázal nie ducha ale poriadne //
@kissiska sú spoľahlivé a cenovo dostupnejšie ako v lekárňach 🙂
@lenussska85 Robi duchov, ale uz mam nieco odtestovane za sebou a toto duch nie je 🙂 Mamatest mi robil duchov, ale slabsich 🙂
Takže babi, zajtra by mala dôjsť ms, žiadne príznaky ms,nemám bolesti v podbrusku, len keď si ľahnem cítim jemne pichanie na pravej strane.
Prsia bolia a palenie zahy
@evat2315 20.9?? To si kedy stihla otehu?? Ja som mala 14.9 a dnes som ešte len 20dc. 20.9 si mala poslednu ms?? A aka bola slabšia??
@butterfly333 ano 20.9. Som mala.neviem mne sa zdala normalna. Keby sa mi sem tam nezatoci hlava a nebolia ma prsia ani si test nerobim
@evat2315 ano skus digi.lebo podla poslednej ms by si bola dnes 14dc. A to určite by si tehu nemohla byt iba ak z predošleho cyklu.
@evat2315 gratulujem krásne ciarocky
Zienky tak uz som dostala ms a dokonca o dva dni skor takze nic nebudem ...
@sasenka04 blahoželám skús ešte o 2 dní testnut no ja tam čiarku vidim

@kissiska ja som mala mín.mesiac testy od lauritkatesty a na tehu mi ukázalo dve čiarky a normalne som dostala menštruáciu