Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Baby prečo testujete zbytočne tak skoro. 😐
@clovek123 ☹ pomoooc ja sa asi zblaznim....
@butterfly333 myslis mna?? ☹
Baby dakujem ste zlaticka... Budem dufat a verit... 🙂
@baby24 ano aj teba. Ja viem každa chceme vidiet na teste // no všetko chce čas.my sa snažíme už vyse 2 roky.
Bwby kedy cca sa uhniezduje vajicko?
@butterfly333 neze by som ponahlala ale 44. Den cyklu je uz moc a ja po 5. Rokoch mam pocit ze je to tam a len som scela aby ste to napisali ano je to tam ale asi ne ☹
@baby24 to mávaš vždy take dlhe cykly či to len teraz?? Neberieš nič na upravu cyklu napr duphaston??? Ja mám za sebou 5x potrat naposledy teraz v juni. No už sa tolko nesnažime nechavam to už tak. Bud sa zadarí alebo nie. Mám dve zdrave deti 16r a 10r
@butterfly333 nie nic neberiem.... To ma mrzi drz sa budem drzat palceky snad raz to vyjde nam vsetkym 🙂
@nellinka171 vraj 5-7 den po ovu, taky 10ty den to tam musi byt naisto 😉
@crazy_girl1 dakujem...a mozem uhniezdovanie citit ako niernu bolest v podbrusku? je to mozne?
@nellinka171 fuha, nikdy som nebola tehu, tak neviem z vlastnej skusenosti... Ale co kamosky popisovali, tak ano, pichnutie citili. Jedna to dokonca komentovala - presne viem, kedy sa do mna zakuslo 😂😉
@crazy_girl1 😀 dnes som cca 7 den po ovulke a nieco som citila, neviem, mozno sa len moc sledujem a kadeco si nahovaram 😀
@nellinka171 kiezby nenahovaras, 7dpo by si to mohla citit uz 😉 drzim paste, mna dnes pichalo v krizoch, ale asi z ineho dovodu, som len 3dpo. Navyse mam zvlastny krvavy vytok, vraj ovulacny vytok, tak neviem, neviem...
@crazy_girl1 a nemozes mat ovulaciu teraz???ked mas krvavy vytok?
@nellinka171 je to mozne, pozitiv ovu test vysiel v sobotu a ovulka by mala prebehnut 24-48 hod. PO... Vcera mi zacalo spinenie, tak moze byt... Len sa obavam, ze to krvacanie "odplavilo" bojovnikov mimo arenu 😢😬 Uvidime o 12 dni ci pride mrcha.
@crazy_girl1 dufam ze neodplavilo 😖 och ked toto cakanie je uplne najhorsie 😀
@nellinka171 ved prave... Dva tyzdne cakat do mrchy, ach jaj. Bud radost, alebo zacneme odznova... Ale vyjde to! 😉😘

@baby24 len ty pockaj do toho piatku a skus digitalny test