Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Už som volala manželovi, mi donesie 😀
A ráno si spravím 😀
Inak tomu že mám ten pocit mokrých nohavičiek nerozumiem, lebo to mám vtedy keď mám plodné dní, ale teraz som nemala ešte ani menzes.
Z čoho to môže byť?
Mám už test - Lady Max 😀
@chuchu86 toto vlhko mávam aj ja a ake. Od ovu až do ms.no aj pálenie záhy mávam no tehu niesom,No inak som 2dpo a aj mna už 2dbi pály záha jak šlak ,No držím palce aby to bolo tehu,
Ahojte babky tak ja som z toho uz uplne mimo....stalo sa vam to ze ste si kupili rapi clear test ten kazetkovy a pocas nasatia mocu sa mi tam zjavil dusik i v limte ..a potom asi po hodinke uplne zmizol bez stopy....skor sa mi stalo opacne ze v limite nic ale po uz bol duch....prosim napiste mi ci sa aj vam nieco take stalo.....a mali ste niekedy tento test?
@butterfly333 - pravdu povediac, ani ja neverim tomu že by som bola tehotná, necítim si tak vôbec.
@chuchu86 no možeš byt vieš čo ja teraz v juni čo som bola tehu tak ma palila záha no ale tá ma trapi aj teraz. No a ked som ostala tehu to som nemala vobec ale vobec žiaden priznak iba mi ms meškaka 3dni a až potom som si robila prvy test a boli krasne //. Takže priznaky nemusiš mat žiadne. Držím palce.
@butterfly333 - uvidíme, už nechcem sa tešiť ani sa do toho vžiť.
Nechám to tak, už som prestala brat aj vitamíny.
Babi, chcela by som vás poprosiť, nemá niektorá z vás recept na medovníčky, ktoré sú hneď mäkké?
Ja mám recept ale minulý rok mi ostali také tvrdé, že keby niekoho by som trafila po hlave tak mu siju hlavu 😀

@kaki221 - zajtra ráno si chcem spraviť, len neviem ktorý si mám kúpiť?