Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Inak tomu že mám ten pocit mokrých nohavičiek nerozumiem, lebo to mám vtedy keď mám plodné dní, ale teraz som nemala ešte ani menzes.
Z čoho to môže byť?
@chuchu86 toto vlhko mávam aj ja a ake. Od ovu až do ms.no aj pálenie záhy mávam no tehu niesom,No inak som 2dpo a aj mna už 2dbi pály záha jak šlak ,No držím palce aby to bolo tehu,
Ahojte babky tak ja som z toho uz uplne mimo....stalo sa vam to ze ste si kupili rapi clear test ten kazetkovy a pocas nasatia mocu sa mi tam zjavil dusik i v limte ..a potom asi po hodinke uplne zmizol bez stopy....skor sa mi stalo opacne ze v limite nic ale po uz bol duch....prosim napiste mi ci sa aj vam nieco take stalo.....a mali ste niekedy tento test?
@butterfly333 - pravdu povediac, ani ja neverim tomu že by som bola tehotná, necítim si tak vôbec.
@chuchu86 no možeš byt vieš čo ja teraz v juni čo som bola tehu tak ma palila záha no ale tá ma trapi aj teraz. No a ked som ostala tehu to som nemala vobec ale vobec žiaden priznak iba mi ms meškaka 3dni a až potom som si robila prvy test a boli krasne //. Takže priznaky nemusiš mat žiadne. Držím palce.
@butterfly333 - uvidíme, už nechcem sa tešiť ani sa do toho vžiť.
Nechám to tak, už som prestala brat aj vitamíny.
Babi, chcela by som vás poprosiť, nemá niektorá z vás recept na medovníčky, ktoré sú hneď mäkké?
Ja mám recept ale minulý rok mi ostali také tvrdé, že keby niekoho by som trafila po hlave tak mu siju hlavu 😀

@kaki221 - zajtra ráno si chcem spraviť, len neviem ktorý si mám kúpiť?