icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karcika88
6. okt 2016

Baby ? Ked mam sliznicu mat.9mm je to dobre?

karcika88
6. okt 2016

Ako ja stale dufam ze sa to podari chce sa mi plakat ked vidim mamicky z bruskami alebo z kociarikmi...velmi chcem babo.zas neviem ci sa moc nesledujem je mozne spozorovat priznaky aj pred prichodom ms?

cucoriedkacucoriedka
6. okt 2016

@lilianna1988 uz nechodime;) ale chodili sme do iscare. Mame 2.5 rocneho synceka chvala bohu;)

cucoriedkacucoriedka
6. okt 2016

@karcika88 dobre na uhniezdenie.cim vyssia tym lepsia

cucoriedkacucoriedka
6. okt 2016

@kata011 vidim iba jednu ciarku;(

lilianna1988
6. okt 2016

@cucoriedkacucoriedka no super☺a pomohli vam tam?boli sme tam vcera,cakame na krvne testy....ideme na dalsie vysetrenia.velmi sympaticku deku sme dostali nastastie☺

cucoriedkacucoriedka
6. okt 2016

@karcika88 ja som mala tie iste pocity.tolko tehotnych som v zivote nevidela ako ked sme sa o babo snazili.este aj v ikei si pamatam ze po neuspesnom kete som sa chcela pomotat a to bolo desneee;( samaaa tehulka.neboj sa urcite to pride.len to cakanie je strasne;(

cucoriedkacucoriedka
6. okt 2016

@lilianna1988 ano pomohli.my sme sa dostali k dr petrovej.nase stastie.straaasne precizna.aj som k nej do poradbe chodila aj ma odrodila.nechala som si ju aj ako svoju gynekologicku.koho mate? Reismulerovu?

lilianna1988
6. okt 2016

@cucoriedkacucoriedka presne ju☺citala sim dobre recenzie na nu a sadla mi ako odbornik...vo vasom pripade u koho bol problem?

cucoriedkacucoriedka
6. okt 2016

@lilianna1988 supeeer;) zlata je.u nas u mna zuzene vajcivody a muz zlyyyyy spg.ale ja som otehotnela prirodzene teraz v aprili.a dvojicky.sle v 10 tt kyret.a to sme sa 8 rokov snazili potom ivf a teraz to tak vypalilo.verim ze vam tam pomozu

lilianna1988
6. okt 2016

@cucoriedkacucoriedka spermiogram mal az moc zly?bo u nas asi dost ale zatial nevieme viac bo cakame na vysledky:/ takze bola si tehu s dvojickami a to si potratila?potom ste zacali chodit do iscare a tam vam co robili?bola si aj na umelom ci ako?zrocha som sa stratila🙂 medzicasom si otehotnela prirodzene?

cucoriedkacucoriedka
6. okt 2016

@lilianna1988 8 rokov snazenia.potom centrum.bola som na umelom.narodil sa syn.a teraz v aprili som otehotnela a v juni potratila

No dost zly bol spg. Ani na iui nam neodporucila dr.rovno sme sli do ivf

lilianna1988
6. okt 2016

@cucoriedkacucoriedka to mi je luto:( tiez mam 1 ma za sebou...zistilo sa ze on ma zly spermiograma to ze sa podarilo vtedy asi bol maly zazrak :/

cucoriedkacucoriedka
6. okt 2016

@lilianna1988 no ono zazraky sa asi fakt deju.my itehotnenie pripisujeme tomu ze muz vyrazne schudol a vyzivove doplnky pouziva.

lilianna1988
6. okt 2016

@cucoriedkacucoriedka dobre a bol aj na novom spermiograme ci sa mu zlepsil stav ci?no folandrol on berie uz par mesiacov......

lilianna1988
6. okt 2016

@cucoriedkacucoriedka este otazka,ked drka mi robila vysetrenie zo spodu hovorila ze mozem spinit aj som trocha...zacala som aj dnes spinit,to je ok?

laauraa
6. okt 2016

@chuchu86 ahoooj ja som trocha zaspinila takze asi nic ☹ ale tebe drzim palce daj vediet 🙂

cucoriedkacucoriedka
6. okt 2016

@lilianna1988 nie nebol na spg.my sme ani neplanovali druhe.ani vo sne by mi nebapadlo ze prirodzene po 15 rokoch vztahu otehotniem;)))

cucoriedkacucoriedka
6. okt 2016

@lilianna1988 hej to je normalne.ja som tiez spinila.dva dni

vlocka5
6. okt 2016

Ahojte, gs mamatest robí falošnych duchov?

nivea777
6. okt 2016

@vlocka5 ja tam druhu / nevidim

vlocka5
6. okt 2016

@nivea777 naživo ju vidno ....ako pozeram tu foto ťažko ju najsť veru 😀

sibalka21
6. okt 2016

@vlocka5 tiez nic nevidim

chuchu86
6. okt 2016

@vlocka5 - babi niečo slabé tam je 😀

kaki221
6. okt 2016

@vlocka5 aj ja vidím slabunkého dúšika 😃

chuchu86
6. okt 2016

@kaki221 - tu ako sa cítiš?
Kedy budeš testovať?

chuchu86
6. okt 2016

Babi tu je ranný test, niekto mi odporučil aby som rozobrala

kaki221
6. okt 2016

@chuchu86 ja mám ms dostať až 16teho...tak ešte mám dosť času😊

limetka55
6. okt 2016

@chuchu86 Ja som to tiez tak mala.. najprv nic, uplne biely test.. zahodila som do kosa, ale nedalo mi to, tak som ho po par minutach vybrala a nasla som toto.. a uz som v 10 tt 🙂 Takze treba verit 😉

chuchu86
6. okt 2016

@limetka55 - uvidíme skusím o 2 dní 😀