icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

yollanda
6. okt 2016

@chuchu86 kup si v DMke pepino. tie su najlacnejsie a najlespie. mne ani digitalny neukazal tak skoro ako hentie lacaky

limetka55
6. okt 2016

@chuchu86 Obdivujem ta, ze o 2 dni..😀 Ja som utekala do lekarne hned pre dalsie testy.. 😂 Urobila som si hned aj digi a vysiel mi + 1-2 😊 Ja s mojou "trpezlivostou" by som 2 dni nevydrzala cakat.. 😁 Ale drzim palce, nech ciarka silnie.. 😉

chuchu86
6. okt 2016

@limetka55 ty vidíš tam čiarku?

limetka55
6. okt 2016

@chuchu86 Vidim cosi na tom rozobratom teste.. tak drzim palce!

lilianna1988
6. okt 2016

@cucoriedkacucoriedka aha takto😊☺prave ze ste neplanovali asi preto ☺

lilianna1988
6. okt 2016

@chuchu86 to ja☺zbilzka vidis nieco?

chuchu86
7. okt 2016

@lilianna1988 - ďakujem pekne že vidíš niečo, no niečo vidím ale neviem či to neni kanálik
Ako sa dá rozoznať?

karmela
7. okt 2016

@chuchu86 že je do ružová a postupne bude silnieť ciarocka tak nech je to aj tvoj prípad 😉

chuchu86
7. okt 2016

@karmela - ďakujem
Babi zatial nechcem sa tešiť ani sa do toho vžiť, lebo budem sklamaná.
Zajtra testnem ešte raz a uvidíme 😀

luta13
7. okt 2016

@vlocka5 dusika veru vidim, testuj o par dni rano...Drzim palce 😉

luta13
7. okt 2016

@limetka55 Krasny test a //...Gratulujem k tehu - uzivaj naplno 😉

luta13
7. okt 2016

@chuchu86 maly dusik tam je, ale ozaj len maly...A ako radia baby, skus iny test - obycajne su naj - ja som mala Dr.Lady Max testy...A silno Ti drzim palceky, nech je za 2 dni vidiet krasne // 😉

chuchu86
7. okt 2016

@luta13 - ďakujem veľmi pekne 😉

piacere
7. okt 2016

@vlocka5 ja ju vidím aj na foto... presne takýto mamatest som mala pri druhom tehu na 13dpo večer 🙂

luta13
7. okt 2016

@karcika88 Pri prvom synovi som nemala ziadne priznaky vopred, zistila som to len podla meskajucej MS a v den kedy mala byt som mala slabe spinenie 😉....Pri druhom synovi som citila asi tyzden-dva po ovulke, ze mam v brusku akoby balonik (bola to zväcsujuca sa maternica asi- neviem) a to vtedy som citila, ked som napr.vysavala a zhybala sa v pase, tak v podbrusku akoby balonik bol- tazko popisat...A taky divny pocit z toho, ze co ked som tehu, aj ked som myslienku hned radsej za hlavu hodila, aby som nebola z ocakavania smutna, keby dosla MS...No MS uz vobec neprisla v januari 2015...Testy ak chces najdes v mojom albume "Druhe dietatko Sebastian" 😉 ...Co sa tyka toho plakania, ked vidis tehulku, ci kociky, poznam to velmi dobre, prezila som toto obdobie 2x a trvalo to dlho...Totizto ja som dieta velmi tuzila mat od svojich 21 rokov (bio-hodiny neskutocne tikali) a tehu som zostala, ked som mala 27 rokov!!! ...6 rokov som mala slzy v ociach a tuzbu tak silnu 😔 ...Preplakala som nejednu noc...Teraz pri druhom synovi som preplakala doslovne kazdy den v oktobri 2014, pretoze mm nechcel o druhom babu ani len pocut zatial...V novembri ma prekvapil a splnil mi moj sen, ze sme zacali pracovat na druhom drobcovi - pouzivala som ovu testy na priblizne odhadnutie ovulky...A v januari 2015 som otehotnela- tak rychlo ma Boh pozehnal-prosila som ho kazdy den o to!...Drzim aj Tebe silno palceky, aby si co najskor mala splneny svoj velky sen o vytuzenom babätku a bola tehu...Boh s Tebou 😉

karmela
7. okt 2016

@chuchu86 ty máš vydrž ti poviem,mne keby vyšiel duch testujem ako sialena😄 Držím palce aby sisi ráno našla //

sintuska06
7. okt 2016

baby prosim co si o tomto myslite?? robeny este vcera a to som bola 8 den po KET

nivea777
7. okt 2016

@sintuska06 je tam ciarka ale je tensia ako by mala byt..skus o dva dni

meli8412
7. okt 2016

@sintuska06 Vyzera na kanalik, ale mozes mat este zbytky hcg z tohto tehu. Je mi luto, co sa stalo ☹

nivea777
7. okt 2016

@meli8412 je 8 dni po KET ,nie po kyrete

kudusko
7. okt 2016

@sintuska06 myslím že je to tam ✊

sintuska06
7. okt 2016

@nivea777
@meli8412
@nivea777
neni tensia len zle odfoteneeee skuste si to zvacsit

sintuska06
7. okt 2016

@kudusko boooze dufam, nechce sa mi tomu ani verit a bojim sa aj tesit. Na krv idem az v stredu a bojim sa

nivea777
7. okt 2016

@sintuska06 ked aj naklonim monitor ukazuje mi ju polovicne hrubu oproti kontrolnej..ale podla mna sa podarilo

meli8412
7. okt 2016

@sintuska06 Jezinku, prepac. Este spim. Burlivá noc s mojim synčekom. Pregnil si mala?

sintuska06
7. okt 2016

@meli8412 nic to je v pohode 😀 nie nemala. Toto je pepino test a pred tym mi ani raz neukaaaazal ani len prdi malu druhu ciarku. Tak sa bojim

kudusko
7. okt 2016

@sintuska06 neboj všetko bde ok kup keď vieš dr.max uvidíš ako bude silný👏

sintuska06
7. okt 2016

@kudusko anoooo myslis ze mam kupit dr max?? je presnejsi??
ked si predstavim ze mam robit dalsi test tak mam z toho stresy lebo sa bojim sklamania ze tam nic nenajdem

kudusko
7. okt 2016

@sintuska06 uviids nebudeš sklamaná bude krásny ružový ver mi správ poobede

nivea777
7. okt 2016

@sintuska06 za mna urcite pepino testy.. najlepsie a nesklamali