Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sintuska06 vidim //, aj ked nie ruzovu...Skus este jeden test za dva dni 😉 Drzim palceky 😉
Baby kolko dni po ovulacii mozem mat citlive prsia (ako priznak tehotenstva)? Strasne mam naliate a bolestive, ale to za normalnych okolnosti pred menzesom nemavam...
@nellinka171 Neviem...no jednoznacne drzim palceky, nech je to znamenie, ze si tehu 😉
@sintuska06 ja som mala po ket podobnu.teraz mi po byte beha 3,5 eovny chlapcek.urob este za 2 dni
@sasenka04 dve ciarky;)
@kata011 Mne to z fotky pride do ruzova.. neviem.. Inak, moj prvy test tiez nebol ruzovy.. Dovtedy boli ale vsetky uplne biele, takze som to povazovala za ciarku. Hned som si urobila druhy test, ktory najprv bol uplne biely, tak som ho zahodila a ked som ho o chvilku vybrala z kosa, tak na nom uz bola slaba ruzova ciarka.. Bol to ale iny druh testu.. Oba pridavam.. Skus este jeden a uvidis 🙂 Ja by som nevydrzala cakat.. 🙂 Inak, testy som robila podvecer 12 DPO
@kata011 no niekde dávnejšie sa tu rozoberal tento test že robí takéto falošne čiarky. Ja sama mam sním takú skúsenosť. Tomu testu by som ja už neverila.Držím palce aby to nebol tvoj prípad 🙂
@vlocka5 vyzerá pekne gratulujeem
@sasenka04 noooooo len slepy ju nevidi.veruuu veruuu;))) nech to ok pokracuje;)

Ahojte zienky poriadne sa prosim vas prizrite na tento test mam pocit ze je to ale kanalik po limite vcera tam bola slabuliinka ciarka sotva okom viditelna a na druhy den ked som ho sla vyhodit je tam toto....je to rapiclear classsic.....dala s om pre istotu aj do negativu ....ms mam dostat za styri dni...ale to si myslim ze uz by mali byt jadnejsie ciarky...som z tohho zufala uz sa mi nechce vyhadzovať penize za dalsie testy......kebyze to je kanalik tak potom preco sa mi zda ze tam nieco je v negative moze byt i v negative takto vidno kanalik.......preco si niektore z vas davaju test do negativu? Je to tak lepsie ci?.......trisku je test poskrabany od klucov co nosim v kabelke