Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@meli8412 10 dpo
@gabikamicka Este mas cas. Skus najprv 10kovy z ranneho mocu, ale az o 2 dni. Drzim silno palce.
Mozem rano vyzkusat este? Ale len obyčajný ten digi uz nechcem
Moze aj preto digi neukázal bol teraz vecer róbeny ?
@gabikamicka Digy ma citlivost 25, mozno ani z ranneho by ti ešte teraz neukazalo.
@meli8412 tak potom kašlem na Neho
@gabikamicka vidim // 😉 ...Drzim palce, nech silnie
@karcika88 ak citis a mas tuzbu mat dieta, je to to spravne rozhodnutie!!! Nikto, len zena sama musi citit ten pocit a ist si za svojim cielom doslovne "cez mrtvoly"...Pretoze je to Tvoj pocit, nie pocit Tvojej rodiny a znamych...Moj muz este tiez nechcel druhe dieta, ze neskor!!! Som sa mu vysmiala do xichtu, ze ved ty ho nebudes nosit, ani rodit!!! ...Citila som, ze ten okamih v tom case je ten pravy na babätko a ked zacal konecne so mnou spolupracovat, tak na druhy cyklus som bola tehu 😉...Tak si stoj za svojim a uvidis, ze Boh Ta pozehna...Ak v neho veris, pros a budes pozehnana...Drzim Ti palce...Daj potom sem fotku tehutestu a spomen ma, ak nezabudnes...Verim, ze coskoro to bude 😉
@gabikamicka - sú tam //
Pekne ich vidieť 😀
Gratulujem
@chuchu86 no hej vidím len neverim nijak raz este
@gabikamicka gratulka 😍 kolko mas pred (ne)ocakavanou menstruaciou?
@nellinka171 😍 6 pred
@chuchu86 asi len tak ci je sfarbena na ruzovo ci nie.presne ako pisu baby,testni o 2dni.kolko dpo si?kedy ms byt ms?
@gabikamicka super vyzerá to tak že ten cyklus bol úspešný len tak ďalej nech čiarka tmavne😉
@gabikamicka UZASNE!!! Nepochybuj uz!... "Nacinaj detske sampanske a oslavuj!"...Si tehotna, mas krasne // a este k tomu aj 6 dni pred MS, toto sa malokedy vidi, take dokonale ciarky ...Uzivaj tehu, vela zdravicka prajem maminka 😉...tesim sa s Tebou...
@gabikamicka vau, dosť tak to bude uz urcote len tmavnut 😉 drzim palce velmi 😘
@kaki221 ahoj kolko si dpo?mas uz akoze priznaky?nie je to pms? ☺
@luta13 ďakujem velmi pekne si moc zlata
@nellinka171 aj ja dufam 😘😘😘
@crazy_girl1 jeden Ano ale pridala som aj druhy neskor
@chuchu86 minule som videla pepino test V Košiciach V auparku V Bille pri pokladni 😉
@lilianna1988 dnes som 8dpo...ms mám dosť až 16teho

@gabikamicka Nepytam sa kolko si pred ms, ale kolko si dpo?