Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ja tam tiež niečo vidím,ale mala si testovať ráno😉...skús zajtra ihneď po prebudení
@chuchu86 kolko si dni pred ms ?
Ja som všetky robila poobede
@gabikamicka - mne mešká menzes už asi štvrtý deň
@chuchu86 aha tak neviem preco taky test
A cítiš sa niejako inak?
Ja nechapem preco ma picha v malej panve ked nachladnuta som neni ani nic...aj prsia bolia a na teste nic moze byt aj ze som ho robila teraz vecer?
@chuchu86 no nevidim tam nic, len slabucickeho dusika...No myslim, ze ked Ti meska MS mala by si mat viditelnu ciarku a cervenu ☹ ...Mozno Ti stupa pomalicky Hcg, no neviem...Tazko povedat...Skusila by som este jeden test zajtra hned z ranneho a ked nic, tak nic ☹ ...Je to len na Tebe, ako sa rozhodnes...Stale ale drzim palce 😉
@karcika88 ked si mala minuly mesiac 16.9. MS, tak ratam, ze tento mesiac by si mala dostat 13.10....Ak mas pravidelne 28 dnove cykly! ...Takze ak by si bola tehu, myslim, ze je skoro testovat...Odporucam Ti cakat do ocakavanej MS a ak sa nedostavi, potom testovat...Je to len na Tebe,no tak, ci onak stale drzim silno palceky 😉
Ďakujem babi, ráno spravím ešte jeden test, a potom už sa nebudem nervovat či áno či nie
Lebo mala som 29.6 25.7 22.8. A 16.9
@karcika88 presne tak...Prvy den MS je prvy den cyklu 😉...Podla toho co pises, kedy si mala MS, tak septembrovu si mala mat 18.9...A mala si o 2 dni skor, ako asi aj ostatne predchadzajuce MS, co si mi vypisala...Teraz teda by si mala dostat podla poslednej MS toho 13.10. ako som Ti pisala, no kedze Ti chodi skor cca.o 2 dni, tak ratam, zeby si mala dostat uz 11.10...No snad nedostanes vobec...Ozvi sa potom urcite a oznac ma...Cakam nedockavo na vysledok s Tebou 😉
@karcika88 Baby tu davaju testiky s //pred ocakavanym MS...Ja som pri prvom synovi vobec nerobila tehutesty, bolo to necakane a meskal MS (v den ocakavanej MS som mala len spinenie necely 1 den - uhniezdovanie), potom uz nic a po tyzdni som bola u Dr. a 5tt.-6tt...Pri druhom synovi mi MS neprisiel vobec, testovala som den po meskani a mala som slabucku cervenu druhu /..Takze s testovanim pred ocakavanym MS skusenosti nemam vobec 🙂
@chuchu86 a kedy si mala ovulku. To uz by ti test mal ukazat mne test ukazal 4 dnibpred MS riadne viditelne ciarky
Tak sa opytam kedy vam ukazal test dve palicky kolko dni pred ms?
@kikuska91289 - tak ovuláciu neviem,
Plodné dní som mala od 13 do 19

@kaki221 - teraz poobede
Ale na tom prvom čo je tmavej, ja vidím ducha možno so to namyslam