icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

gabikamicka
8. okt 2016

Všetky poobede robené

crazy_girl1
8. okt 2016

@gabikamicka škoda testov, je to jasneeee ako facka 😉 myslím, že gynekológ to s jasnostou potvrdí 😃

gabikamicka
8. okt 2016

@crazy_girl1 este mam jeden na rano a digi som dodzubkala tak veru škoda len mne to neide do hlavy

crazy_girl1
8. okt 2016

@gabikamicka aaale je to tam! Musí to byť úžasný pocit. Pomaličky postupne to príde a uveris. Mozno, keď uvidíš fazuľku na sone 😉 neviem koľko si Dpo, ale už by doktor mohol vidieť gestacny vak alebo bublinky 😃

monita59
8. okt 2016

@gabikamicka ... Gratulujem urcite to tam je ... Co ti na tom nejde do hlavy ?

gabikamicka
8. okt 2016

@crazy_girl1 tak uz chcem vidieť keby som mohla idem aj hned teraz no som 27 dc

gabikamicka
8. okt 2016

@monita59 nejde no lebo nejde Hahaha dlho som čakala preto

monita59
8. okt 2016

@gabikamicka budem silno drzat palce nech ti to potvrdi dr. a nech sa uz dockas 😃

gabikamicka
8. okt 2016

@monita59 tak Dik no nezávisí od toho no kto komu drzí palce ale je to milé no 😉 ty mas deturence? Ak sa smiem pýtať

crazy_girl1
8. okt 2016

@gabikamicka čiže si tesne pred mrchou? Uz ti isto nepríde, testy ukazujú jasne, dve // biju do očí 😉

monita59
8. okt 2016

@gabikamicka nie nie rano idem robit test lebo meskam a neviem ci z antibiotik alebo som teho. Som zvedava 😁

nellinka171
8. okt 2016

@gabikamicka mozem sa spytat ci mas nejake príznaky tehu uz? Ja mam take pichanie v podvrusku take ako na menzes. Ale ten ma prist az o tyzden a mam citlive prsia co pred menzesom nemavam, naposledy som mala taky pocit v prsiach ked som este kojila a naplnali sa mi prsniky..

crazy_girl1
8. okt 2016

@monita59 tešíme sa rano na výsledok 😉 koľko si Dpo?

gabikamicka
8. okt 2016

@crazy_girl1 ta hej uz nie veru minule som mala taky test tén posledný s obrázku 12 dni po meškani ms a teraz ?

meli8412
8. okt 2016

@gabikamicka Ty si horsia, ako ja, jed som po IVF testovala. Gratulujem, zatial tiško. 😉

gabikamicka
8. okt 2016

@nellinka171 Ano mam tiez take nieco citlivé pod bruskom a ked mi treba cikat tak pichá zo spodu
A prsia Ano naplnili sa mi uz pred troma dnami velmi velmi s každej strany ako silikóny aj boľavé a okolo bradavky tmavá línia a zilky no a ďalšie ako únava spím prejedanie malátnosť a podráždenosť citlivosť 😅😅😅😅 a citim sa velmi príťažlivo a vsetko mi pride pekne prijemne 😹

meli8412
8. okt 2016

@gabikamicka Ku gyn. sa ti oplati ist, ked ti bude meskat ms aspon 2 tyz., aby bolo vidno nieco na uzv.

gabikamicka
8. okt 2016

@meli8412 vidis ja sa teším velmi ze sa podarilo po mising Abort alebo ako sa to piše mala som v 9. Tyzdni

gabikamicka
8. okt 2016

@meli8412 tak ja by som chcela skor ist aby ma mal po dohľadom po tom škaredej situácii lebo vela pracujem tak sa chcem aj poradit

nellinka171
8. okt 2016

@gabikamicka no ja mam okrem tej pritazlivosti uplne vsetko ako popisujes 😂 a s tym prezieranim brutal 😂 dam vediet ked spravim test 😉

gabikamicka
8. okt 2016

Po tej *

meli8412
8. okt 2016

@gabikamicka Ked bolo bez kyret, tak ano. Tak radsej chod k dr.,aby ti nieco predpisal,na udrzianie tehu. Sice to davaju vtedy,ked viackrat potrati zena, ale mozno sa mylim.

gabikamicka
8. okt 2016

@nellinka171 daj vediet jasne
No fakt pritazliva zda sa mi ze som opeknela
No a zabudla som ze mam tmavšie väčšie a lesklé oci

gabikamicka
8. okt 2016

@meli8412 tak Ano bez kyretaz bolo 😡
Ano chcem ist pre istotu lebo cely tyzden som na nohách 9 hodín tak chcem sa spýtať ci mozem takto

crazy_girl1
8. okt 2016

@gabikamicka úžasné, že máš príznaky...ja nič veru, tak asi z toho ani nič nebude... keď ale nevracia, tak ešte je pohodlná, drz sa 😉😘

nellinka171
8. okt 2016

@gabikamicka tak to ja naopak uplne.. Citim sa strasne zle a skaredo 😀

gabikamicka
8. okt 2016

@crazy_girl1 tak preco nic ?
Ako kto je pohodlný a nevracia prepáč ... 😘Ďakujem aj tebe vela stastia

nellinka171
8. okt 2016

@crazy_girl1 pri prvej dcerke som zacala vracat asi az niekedy v 7 tt to prichadza az neskor 😊😉

gabikamicka
8. okt 2016

@nellinka171 😁😁😁😁😁😅😅😅😅 az tak velmi? Uuuuj nevrav
A nieje ti na zvracanie

gabikamicka
8. okt 2016

@nellinka171 aha tak potom tak no mam čas 😅