icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

butterfly333
9. okt 2016

@chuchu86 ahoj no a ty ako?? Ešte ta páli záha?? Mna od ovu každy den no dám si lyžičku horčice to pomáha.

chuchu86
9. okt 2016

@butterfly333 - ahoj ☹
Dnes sa cítim veľmi zlé.
Ráno pri pohľade na kurací chrbát ma naplo, nevedela som dať variť polievku, prsia stále citlivé.
Joj,neviem čo mi je, asi budem chorá či vo?! ☹

butterfly333
9. okt 2016

@chuchu86 moja a do ms máš kolko? Testík si neskušala?

kudusko
9. okt 2016

@sintuska06 ja som to hneď tvrdila😃😍😘😄gratulka

sintuska06
9. okt 2016

@kudusko anooooo :-*

gabikamicka
9. okt 2016

Zienky a neviete poradit ci mozem po jedno potrate a ak som znovu tehotna pracovat ako upratovačka upratujem domácnosti od po do pia osem hodín na den dve domácnosti

chuchu86
9. okt 2016

@butterfly333 - menzes mi meska piaty deň, kríze na bolia a v podbrusku pocit na mrchu, tak asi už príde 😲
Dnes som netestovala, keďže včera čiarka sa stratila.

butterfly333
9. okt 2016

@chuchu86 no ja by som skusila mne ukazal // poobede.

14nunu10
9. okt 2016

@gabikamicka môžeš čoby nie,je to na tebe,ale ja by som neriskovala po takej skúsenosti a dg,a vypísala sa na pn

butterfly333
9. okt 2016

@gabikamicka no ja myslim že možeš ak sa moc nenadrapuješ a nevláčiš tažke. Viem že gyn vravieva že 1 potrat nič neznamena že to sa stáva. Ja uz ich mám za sebou 5. Takže ja som riziková od začiatku tehu ak sa podarí.

butterfly333
9. okt 2016

Baby mne sa snívala že som strašne potrebovala íst cikat celu noc som hladala wc nakoniec som ho našla a spravila hned tehu test a tam.//. 😆 som čitala snár že sa mi to splní. Tak som zvedavá kedy.😆

14nunu10
9. okt 2016

@butterfly333 ty si si toho zažila moja 😱😞a viem ze sa snažíte o babo,len si nepamätám ze ak to do konca roka nevyjde čo plánujete ďalej??? Ako veeelmi ti to prajem,úprimne naozaj aby si bola ty aj všetky snazilky čo najskôr tehu,ale nedá mi neopýtať sa ta na to 😀

14nunu10
9. okt 2016

@butterfly333 aj ja som mala také sny a splnilo sa takže dúfam už čoskoro 😍

butterfly333
9. okt 2016

@14nunu10 dakujem moja. No maš pravdu prežila som toho vela. No ak sa nazadarí do vianoc tak ide sa dalej. Vieš chodim do prace tak už neje čas mysliet na to a ten sem snad sa to splní aj mne. A vy ako sa máte čo to bude?? Prajem všetko dobre až do konca.

gabikamicka
9. okt 2016

@14nunu10 a co myslis ak som v skúšobnej dobe mozem sa dat vypísať kľudne ? A do kedy by som asi mala sa dat vypísať ?

gabikamicka
9. okt 2016

@butterfly333 tak nechodím sa hore podchodoch sem tam a pri umývaní sprchy lebo každý Belgičan ma velke sprchy z veľkými sklami

nivea777
9. okt 2016

@gabikamicka v skusobnej sa mozes dat vypisat ale je dost mozne,ze ta vyhodia.. najlepsie je oznamit oficialne tehotenstvo..ale to sa robi s knizkou a je otazne kedy ti ju lekar da..ci hned alebo az v 12tt...dalsia vec ze zalezi od zamestnavatela.. niektore zeny tvrdia ze ked oznamis tehu tak ta nemozu vyhodit v skusobnej dobe..ale mozu,najdi si hociaky dovod preco ta vyhodia ktory nebude suvisiet s tehu.. ako som povedala,zalezi od zamestnavatela..ako sa zachova,ci ta prepusti alebo nie

gabikamicka
9. okt 2016

@nivea777 no však to môžu si nájsť všeličo aj ked ma klienti maju radi
Keby som čakala do zmluvy na stalo bola by som 10 tyzdne tehotna
Tak v 7 tyzdni ked som bola mi dal knižku

ala82
9. okt 2016

@gabikamicka v skusobnej dobe ta mozu vyhodit hocikedy aj ked si tehotna.ak budes pn tiez ti mozu vypovedat zmluvu kedze si v skusobnej dobe ale marodovat mozes dlho.len neviem ci ti nejaka marodka potom vijde.ked mas jeden potrat tak to este nic neznamena.ked ti nieje zle tak zatial pracuj kludne.este to ani oznamovat v robote nemusis lebo to nemas potvrdene lekarom.

14nunu10
9. okt 2016

@butterfly333 juj dúfam že už čoskoro budeš tehulkovat 😉 no my sa máme parádne,kopkame o dušu,rastieme,letia tie týždne a pohlavie mi v 16 tt povedal ze na 60% chlapček ale uvidím či to potvrdí na morfologickom čo budem mať 24.10 ..Aj keď je nám to jedno,hlavne ze vôbec je 😍

gabikamicka
9. okt 2016

@ala82 tak fajn potom ale ked mi uz bude zle co potom 😅 uz dva dni do zadu som domov isla som sa tackala domov som prisla ľahla a spala uz v sprche som bola zo zatvorenými očami 😅

gabikamicka
9. okt 2016

@ala82 dobre no lebo aj doktor ma ubezpečil ze bude druhé silne tak asi tiez ma necha pracovat myslim

ala82
9. okt 2016

@gabikamicka viem co ta caka.nejak to skus este vydrzat pokial pojdes k lekarovy.najlepsie je ist ked ti budu meskat aspon dva tyzdne ale aj tak este nic nemusi byt vidno.len davaj pozor lebo ti moze byt aj na odpadnutie.pokial nemas ziadne problemy tak sa nemusis ponahlat k doktorovi.a skusobna doba ti dokedy trva?

gabikamicka
9. okt 2016

@ala82 skúšobná do 17. Novembra tak je mi tak ze Sa mi točí hlava sem tam ma horúčka obleje

ala82
9. okt 2016

@gabikamicka len davaj pozor aby si dakde nespadla a neudrela hlavu.nos stale pri sebe vodu ked ti pride nevolno to pomoze ale stipace zuvacky.mne to pomahalo.ale stipacie cukriky

ala82
9. okt 2016

@gabikamicka pracu zatial neries a ked pojdes k doktorovy sa ho opytaj ako to je z pn ked si v skusobnej lehote

cucoriedkacucoriedka
9. okt 2016

@gabikamicka ja som 5 tyzdnov zo zaciatku prezelala v nemocke.veeelmi zle som na tom bola.vyslovenie ohrozenie zivota.uz mi miestami bolo jedno ci ostanem tehu.ale chvala bohu vsetko dobre dopadlo.v oktobri som dosla domov a od novembra som sla do prace a robila az do zaciatku materskej.ale ja mam pohodovu pracu.muz ma vozil hore dole sluzibne cesty som vynechala.som sa s dr dohodla ze akonahle by som sa zle citila hned na pn.nechcela som samozrejme bobatko ohrozit.tak ak ti to stav dovoli pracuj.;))

cucoriedkacucoriedka
9. okt 2016

@gabikamicka ako ala pise maj stale nieco male na zahryznutie.a voduuuu.

gabikamicka
9. okt 2016

@ala82 ďakujem za rady tak pitný režim ja dodrzujěm stále Jo kúpim si aj ja cukríky tak ja budem musela davat pozor ja s mojou nemozornostou stále sa buchnem budem musieť menej ciperne robit

gabikamicka
9. okt 2016

@cucoriedkacucoriedka jasne ak mi bude dobre budem aspon tak sa nebudem sústrediť az na babo a menej sa báť aj ked ja šoférujem sama no urcite ma nenechajú upratovať do materskej no ale aspon mesiac by som chcel potiahnuť aspon do skončenia skúšobnej doby