Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@luta13 ale to nevadí ja verím že sa zadarí len tie všeliaké príznaky su tak si myslíme že už sa zadarilo,no tak radšej sa nechám prekvapit no možno ani nebude čím a ms pride.
@kata011 snad nie...test je len prve potvrdenie tehu.dolezity je utz.
@luta13 Dakujem ti velmi pekne za povzbudive slová no je to tažke ale ja už si z toho hlavu nerobím verím že sa ešte jedno podarí do štastného konca,a dakujem za srdiečko, 😉
Babi, ktoré ste tehotné, ako Vás boleli prsia ?
Z boku a z hora od krku ?
@chuchu86 mna prsia nikdy na začiatku tehu neboleli ani pred ms takže ja to nepoznám.
Mňa bolia z boku, a z hora, preto sa pýtam.
Mám na sebe športovú podprdu ale aj v tom ma bolia 😠
@butterfly333 nemas zaco 😉
@luta13 ďakujem velmi pekne dufam
Aj ja
@chuchu86 pri stlačení z každej strany
Baby ja asi nebudem prsia uz tak nebolia ani v bruchu nepicha asi pride ms....uz mam len ten trochu stiplavy pocit na prsiach ☹
Babi teraz mi písala kamoska, že dlho sa snažili, až to vzdali, boli na vyšetreniach a zistili že sú problémy aj z jej až z muzovej strany, no keď to vôbec nečakali otehotnela, v stredu ide na gyndu.
Treba veriť Krásky moje, vsetko sa dá 😀
Ahojte tak ja sa znova ozyvam dnes som bola u doktora po dvojtyzdnovom meskani (3 testy vysli pozitivne) a doktor na sone nic nevidel ...zobral mi krv a zajtra budu vysledky tak som dost nervozna 😐
@nellinka171 je to tam
@nellinka171 je tam😉
@nellinka171 negatívne veci výhod a bude to fajn,musí 😎

@nivea777 - iba včera som mala pocit že príde mrcha, včera mi bolo aj dosť zle od žaludka, a dnes mi už nie je nič.