Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nellinka171 - áno je toho tam 😀
@garnie...gratulujem krásne čiaročky 😃
@nellinka171 Neboj, vsetko bude o.k....Vidim // a verim, ze bude krasne tmavnut...Testni zas za 2-3 dni, alebo pockaj do meskania MS, ktora uz podla mna nepride 😉
Ahojte kedy najskot ukaze ultrazvuk tehotenstve ? Dakujem kocky
@gabikamicka ako u koho.. ale ideal je tak v 8tt ist ku gyn..
@nivea777 ja som Bola dnes Hahahah ale velmi malicke bolo povedal a poslal ma na krv povedal ze je este skoro nemoze nic urcit prave preto pochybujem teraz trosku
@gabikamicka mne pri prvej ukazalo cca 4 tyzden. Ale povedal mi dr ze mi nemoze z toho nic pitvrdit ze vidi zhluk buniek. A o dva tyzdne uz bolo vidno aj srdiecko
@gabikamicka sak uvidis podla krvi.. musis teraz cakat a dufat lebo fakt skoro si isla...
@nellinka171 pekne no
Povedal ze mam brat aj kyselinu listovú no ja ju beriem uz dva mesiace dufam ze bude vsetko v poriadku lebo ma pobolieva aj podbrusko vzdy inde popichava a včera som mala ruzovy vytok dva krat ma toaletaku ale dnes uz nic čisto
@nivea777 ja som aj tušila ze skoro no len chcem si byt na istotu vedela som ze ma pošle na krv tak aspon tak uz ked žiadna fotecka 😅
@nellinka171 a ako moja vidno tie bunky? Mne tak ukazoval nieco niejaku bodku gulicku ale povedal ze este nieje na to správnom mieste kde ma byt

@garnie gratulujem pekne ciarky