Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@laauraa aj ja tam vidím //
@gabikamicka neviem vobec 😔 viem len to co mi povedal 🙂 no neostava nic ine len este pockat a musime byt trpezlive 😉 este ja naozaj velmi skoro.. A vysledky krvy budes mat kedy?
@laauraa Ja si myslim ze ti pomaly stupa hcg.Moze byt ze si mala aj posunutu ovulku ako ja.Ja som ju mala az na 21DC a na 35DC bolo vidiet uz gestacny vak.
Drzim ti silno palce,viem ake to je tuzit silno po // no mne to vyslo ked som to najmenej cakala.
Vyskusaj ten digi test tak ako pisu baby.
@nellinka171 uz mi zlaty volal vecer mal az dnes 🙌 je to tam ale este velmi krátko 116 hcg
@gabikamicka no super tak gratulujem a prajem všetko dobre
@gabikamicka gratulujem davaj na seba pozor
@baby24 tak ze mas test pozit.zisti sa na utz ze nie je embryjko tam kde ma byt.v tom horsom pripade nahla brusna prihoda.namiesto toho ze tu zhabas rady chod k dr ako ti radia baby.drzim prsty
@nellinka171 pekne // 😍
Ahojte máte prosím niektorá skúsenosť s clearblue ??? Už 5 dní mi mešká MS a ja si myslím že tehotná naozaj som ale testy sú stále negatívne je to normálne ?? Dokonca clearblue mi už druhý krát ukázal iba ohraničené plusko na dvoch testoch ...... čo som čítala mohla by to byť aj závada testu ale na dvoch po sebe ?? Som ho rozobrala a tam je viditeľná druhá čiarka nechápem tomu na oboch ju bolo vidno ......a tá neistota a čakanie ma ubíja 😕 ☹
@zuzuliena1 ja som po 5 dnoch meskania nemala na teste druhu ciarku,po tyzdni len slabucku a po 9 dnoch uz pekne viditelnu takze testuj znova o dva dni
@sasenka04 bojím sa lebo sa mi uz raz neudrzalo a trvalo to celých 9 mesiacov kedy sa to konečne podarilo testujem každý druhý deň a stále nič ☹
@butterfly333 ďakujem no len mam ruzovy vytok uz som mala aj pred včerom a boli brusko ako na ms bojim sa az zajtra mozem volat doktori neviem co ako
@zuzuliena1 na digitalnom clearblue po rozobrati su vzdy 2 ciarky..riad sa obrazovkou,cize je negativny
Ahojte babi,
Dnes je hnusne počasie.
U mňa nič nového, menzes nikde, kríze sem - tam pobolievaju, ale prsia nenormalna bolesť.
Zajtra testujem aspoň budem vedieť nacom som 😀

@miriamn76 neviem no asi pojdem