Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@pepka123 presne ako píšeš. Dlho si tu nebola ako sa máte??
@butterfly333 ahoj 🙂 zatiaľ sa máme ako tak dobre...síce ma začínajú bedrové kĺby bolieť a zle sa mi spí :D no už to chcem mať hlavne rýchlo za sebou...Ja tu chodím aj čítam čo nové ale už moc nekomentujem len čítam 🙂 a ty ako???
@pepka123 neboj to rychlo ubehne a budes mat bábo pri sebe. Ja pomaličky snazilkujeme už sa do toho tak nehrnieme ako kedysi ved vyše dva roky snaženia je už aj na mna dost ked sa nezadari tak nič sa nedeje ide sa dalej. Takze umna nic nove moja.
@butterfly333 máš pravdu, nechaj to plynúť úplne zvoľna a cez sviatky to príde 😉 má to také čaro xixi... 😇😆 ja cez sviatky už možno aj rodiť budem hahahah... 🙂 snáď nie... A budeme mať dievčatko do pariku takže sa moc moc tešíme , že nám to vyšlo 😉
@pepka123 tak to je moooc krasne dievčatko👧 to by som aj ja chcela no budem rada ked sa nam zadarí. No snad cez sviatky to dáme.
@butterfly333 držím palce ✊💕 výjde,musí 😉
@pepka123 dakujem verim aj ja.
@oluska22 držím päste, vyzerá to nádejne. 😉 🙂
@crazy_girl1 sa trošku toho bojím,ako to zvladnem
@oluska22 všetky ženy to pred nami zvládli, aj my to zvládneme 🙂 😉 Neboj
Babi chcem sa opýtať či kanálik na teste zmizne po istom čase?
Uz mam druhy krat ruzovy vytok dnes uz viac krat pred vcerom len dav krat dnes 4 x na toaletaku co mam robit? Normalne som teraz mala mat menstruaciu
@gabikamicka vela zien to ma..
@nivea777 čiže sa nemusim báť ?
Mate nejake skusenosti s kazetovym testom voman secret?
Dnes uz mi jeden den meska MS.......myslíte že mam testovať...rano sami strašne krútila hlava a total zavrate ....merala som si tlak a ten bol uplne v pohode........len sa testovania trocha bojim len na 11 DPO som mala snehobiely test :( tak nevem...ms necitim vobec....co predtym som uz mala krce a tak ....co si myslite mam testovať? ked bude negat ívny už sa na to vykašlem a uzavrem to 😢 😢 😢 😢 😢

@vlocka5 niečo tam je, ale skúsila by som iný test kazetkovy clearblue je naj.A ešte by som si status z tehu nemenila pokiaľ nemáš dr.potvrdené tehu 😮😇