icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

chuchu86
12. okt 2016

@kaki221 - a ty ako ?

chuchu86
12. okt 2016
mucuinka
12. okt 2016

@chuchu86 no to je zvláštne. Nejaké hcg asi detekuje, keď je to plus mínus. Nemalo by tam byť len mínus, ak by bol negatívny? Čo je v navode pri takomto výsledku?

chuchu86
12. okt 2016

@mucuinka - test je negatívný

kaki221
12. okt 2016

@chuchu86 ja som ešte netestovala...skúsim zajtra alebo až piatok...nechcem to uponáhľať...moc tomu totiž neverím,že sa objaví pozitívny test...

chuchu86
12. okt 2016

@kaki221 - tak možno,že sa prekvapíš, 😀

mucuinka
12. okt 2016

@chuchu86 tak to má mrzí. Veľmi som ti držala palce. Ale nič to, začnete znova a raž to pride. Poznám to, sme na tom teraz rovnako

marsellinpir
12. okt 2016

Ahojte baby vidite na testoch nieco alebo uz ja chcem aby tam ciarka bola

chuchu86
12. okt 2016

@mucuinka - áno, ja som to tušila, aj som sem písala,že necítim že by som bola tehotná.

teraz vyčkam mrchu a budem brať inofolic 😀

chuchu86
12. okt 2016

@marsellinpir - prepáč, ja tam nevidím, iba kanálik, a presne také isté mi vyšlo dnes ráno

nivea777
12. okt 2016

@marsellinpir nevidim druhu ciarku..

marsellinpir
12. okt 2016

@chuchu86 myslela som si lebo uz mi sibe asi

chuchu86
12. okt 2016

@kaki221 - nevieš ten inofolic treba začať brať po menzese, alebo môžem začať teraz ?

sibalka21
12. okt 2016

@marsellinpir nic tam nevidim, ani kanalik

mariankach
12. okt 2016

@mucuinka ahoj, nie je to plusminus, ale minus. Je to elektronicky display, ktory na tom istom mieste, ako je minusko, ukazuje aj plus, ak je hodnota HCG uz dostacujuca - indikativna na tehotenstvo.
Kuk pohladaj temu digitalny clearblue 🙂. Ak je zdetekovane pri 25kovom teste HCG, ver mi, ze plus na tomto teste bude jasne. Plusminus na tomto teste neexistuje....

kaki221
12. okt 2016

@chuchu86 ten infolic je jedno kedy začneš brať...záleží na tebe či začneš po menzese alebo už teraz😉

kaki221
12. okt 2016

Baby aké máte skúsenosti s tehu testom Gravitest a mamatest?

chuchu86
12. okt 2016

@kaki221 - gravitest som mala, je to v poriadku, a mamatest tiež, ukázal mi hned // čiarky pri Viktorovi 😀

nivea777
12. okt 2016

@kaki221 mamatesty robia falosnych duchov..

kaki221
12. okt 2016

@chuchu86 chcem si objednať a ešte som s tým nemala skúsenosť...tak Ďakujem a idem.hneď objednať 😁

kaki221
12. okt 2016

@nivea777 a ten gravitest je v poriadku?

zuzuliena1
12. okt 2016

@chuchu86 ja som mala presne toto iste na nom a to som si robila dva s dvojdnovym rozdielom 🙂

chuchu86
12. okt 2016

@kaki221 - teraz som pozerala na nete ten inofolic, a su tam dve druhy :

Inofolic - vrecúška
Inofolic combi - Inofolic Combi ponúka VIAC v unikátnom zložení produktu. Obsahuje naviac zložku d-chiro-inozitol, ktorý vhodne dopĺňa účinok myo-inozitolu a kyseliny listovej v období plánovania rodičovstva u špecifických skupín žien.
Ktorú ?

nivea777
12. okt 2016

@kaki221 ja som mala len mamatest a pepino.. osobne nemam zlu skusenost s mamatestom.. testovala som pred MS neukazal nic lebo som tehotna nebola ale vela bab ho malo a falosnych duchov ukazalo...

zuzuliena1
12. okt 2016

Tak baví toto je dnešný neviem či sa mi to zda ale uz je čiarky viditelnejsia nie je tam vidno len kanalik ale je aj trošku sfarbeny a je vidieť voľným okom 😀 co si o tom myslíte ?? Robila som aj pepino ale tam to nie je moc vidno iba úplne máličko ☹

chuchu86
12. okt 2016

@zuzuliena1 - prepáč , ale teraz som mimo, neviem o čom diskutujeme 😀

chuchu86
12. okt 2016

@zuzuliena1 - držím palce nech silnejú 😎

kaki221
12. okt 2016

@chuchu86 ja mám tie vrecká😊 ale je na tebe čo si vyberieš ty....

zuzuliena1
12. okt 2016

@chuchu86 včera som pridavala foto ze mi ukázal len akoby kanalik kde ma byt druha ciarka a dnes mi už vysiel farebne tak som s toho zmätená 🙂 dnes mi mala Ms končiť a stále neprišla dúfam že ani nepríde 😀 myslíš že je to ok ked stále nemám dve pekne čiarky ? Moze hcg tak pomaličky stúpať ? Aj pri druhom synovi mi to síce zistil az lekár lebo test ešte v 9 tt negativny 🙂

chuchu86
12. okt 2016

@zuzuliena1 - fíha, dakujem pekne za Tvoju otázku, ale som iba laik.
no ja som pri druhom tehu mala iba slabé čiarky, išla som do lekárne, a pýtala sa od pani, že to znamená tehu? alebo tie čiarky musia byť tmavšie, alebo ako ?
Povedala, že čiarka môže byť slabšia, tmavšia, ked je tam tak ste tehotná.

Takže si tehu, gratulujem 😀
Možno že si mala posunutu ovulku, ale podľa mna ku lekárovi kľudne môžeš, síce možno na usg nebude vidieť ešte nič, ale z krvy zistí hcg presne. 😀