icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

chuchu86
•
12. okt 2016

@kaki221 - a ty ako ?

chuchu86
•
12. okt 2016
mucuinka
•
12. okt 2016

@chuchu86 no to je zvláštne. Nejaké hcg asi detekuje, keď je to plus mínus. Nemalo by tam byť len mínus, ak by bol negatívny? Čo je v navode pri takomto výsledku?

chuchu86
•
12. okt 2016

@mucuinka - test je negatívný

kaki221
•
12. okt 2016

@chuchu86 ja som ešte netestovala...skúsim zajtra alebo až piatok...nechcem to uponáhľať...moc tomu totiž neverím,že sa objaví pozitívny test...

chuchu86
•
12. okt 2016

@kaki221 - tak možno,že sa prekvapíš, 😀

mucuinka
•
12. okt 2016

@chuchu86 tak to má mrzí. Veľmi som ti držala palce. Ale nič to, začnete znova a raž to pride. Poznám to, sme na tom teraz rovnako

marsellinpir
•
12. okt 2016

Ahojte baby vidite na testoch nieco alebo uz ja chcem aby tam ciarka bola

chuchu86
•
12. okt 2016

@mucuinka - áno, ja som to tušila, aj som sem písala,že necítim že by som bola tehotná.

teraz vyčkam mrchu a budem brať inofolic 😀

chuchu86
•
12. okt 2016

@marsellinpir - prepáč, ja tam nevidím, iba kanálik, a presne také isté mi vyšlo dnes ráno

nivea777
•
12. okt 2016

@marsellinpir nevidim druhu ciarku..

marsellinpir
•
12. okt 2016

@chuchu86 myslela som si lebo uz mi sibe asi

chuchu86
•
12. okt 2016

@kaki221 - nevieš ten inofolic treba začať brať po menzese, alebo môžem začať teraz ?

sibalka21
•
12. okt 2016

@marsellinpir nic tam nevidim, ani kanalik

mariankach
•
12. okt 2016

@mucuinka ahoj, nie je to plusminus, ale minus. Je to elektronicky display, ktory na tom istom mieste, ako je minusko, ukazuje aj plus, ak je hodnota HCG uz dostacujuca - indikativna na tehotenstvo.
Kuk pohladaj temu digitalny clearblue 🙂. Ak je zdetekovane pri 25kovom teste HCG, ver mi, ze plus na tomto teste bude jasne. Plusminus na tomto teste neexistuje....

kaki221
•
12. okt 2016

@chuchu86 ten infolic je jedno kedy začneš brať...záleží na tebe či začneš po menzese alebo už teraz😉

kaki221
•
12. okt 2016

Baby aké máte skúsenosti s tehu testom Gravitest a mamatest?

chuchu86
•
12. okt 2016

@kaki221 - gravitest som mala, je to v poriadku, a mamatest tiež, ukázal mi hned // čiarky pri Viktorovi 😀

nivea777
•
12. okt 2016

@kaki221 mamatesty robia falosnych duchov..

kaki221
•
12. okt 2016

@chuchu86 chcem si objednať a ešte som s tým nemala skúsenosť...tak Ďakujem a idem.hneď objednať 😁

kaki221
•
12. okt 2016

@nivea777 a ten gravitest je v poriadku?

zuzuliena1
•
12. okt 2016

@chuchu86 ja som mala presne toto iste na nom a to som si robila dva s dvojdnovym rozdielom 🙂

chuchu86
•
12. okt 2016

@kaki221 - teraz som pozerala na nete ten inofolic, a su tam dve druhy :

Inofolic - vrecúška
Inofolic combi - Inofolic Combi ponúka VIAC v unikátnom zložení produktu. Obsahuje naviac zložku d-chiro-inozitol, ktorý vhodne dopĺňa účinok myo-inozitolu a kyseliny listovej v období plánovania rodičovstva u špecifických skupín žien.
Ktorú ?

nivea777
•
12. okt 2016

@kaki221 ja som mala len mamatest a pepino.. osobne nemam zlu skusenost s mamatestom.. testovala som pred MS neukazal nic lebo som tehotna nebola ale vela bab ho malo a falosnych duchov ukazalo...

zuzuliena1
•
12. okt 2016

Tak baví toto je dnešný neviem či sa mi to zda ale uz je čiarky viditelnejsia nie je tam vidno len kanalik ale je aj trošku sfarbeny a je vidieť voľným okom 😀 co si o tom myslíte ?? Robila som aj pepino ale tam to nie je moc vidno iba úplne máličko ☹

chuchu86
•
12. okt 2016

@zuzuliena1 - prepáč , ale teraz som mimo, neviem o čom diskutujeme 😀

chuchu86
•
12. okt 2016

@zuzuliena1 - držím palce nech silnejú 😎

kaki221
•
12. okt 2016

@chuchu86 ja mám tie vrecká😊 ale je na tebe čo si vyberieš ty....

zuzuliena1
•
12. okt 2016

@chuchu86 včera som pridavala foto ze mi ukázal len akoby kanalik kde ma byt druha ciarka a dnes mi už vysiel farebne tak som s toho zmätená 🙂 dnes mi mala Ms končiť a stále neprišla dúfam že ani nepríde 😀 myslíš že je to ok ked stále nemám dve pekne čiarky ? Moze hcg tak pomaličky stúpať ? Aj pri druhom synovi mi to síce zistil az lekár lebo test ešte v 9 tt negativny 🙂

chuchu86
•
12. okt 2016

@zuzuliena1 - fíha, dakujem pekne za Tvoju otázku, ale som iba laik.
no ja som pri druhom tehu mala iba slabé čiarky, išla som do lekárne, a pýtala sa od pani, že to znamená tehu? alebo tie čiarky musia byť tmavšie, alebo ako ?
Povedala, že čiarka môže byť slabšia, tmavšia, ked je tam tak ste tehotná.

Takže si tehu, gratulujem 😀
Možno že si mala posunutu ovulku, ale podľa mna ku lekárovi kľudne môžeš, síce možno na usg nebude vidieť ešte nič, ale z krvy zistí hcg presne. 😀