Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@marsellinpir - prepáč, ja tam nevidím, iba kanálik, a presne také isté mi vyšlo dnes ráno
@marsellinpir nevidim druhu ciarku..
@chuchu86 myslela som si lebo uz mi sibe asi
@marsellinpir nic tam nevidim, ani kanalik
@mucuinka ahoj, nie je to plusminus, ale minus. Je to elektronicky display, ktory na tom istom mieste, ako je minusko, ukazuje aj plus, ak je hodnota HCG uz dostacujuca - indikativna na tehotenstvo.
Kuk pohladaj temu digitalny clearblue 🙂. Ak je zdetekovane pri 25kovom teste HCG, ver mi, ze plus na tomto teste bude jasne. Plusminus na tomto teste neexistuje....
Baby aké máte skúsenosti s tehu testom Gravitest a mamatest?
@chuchu86 ja som mala presne toto iste na nom a to som si robila dva s dvojdnovym rozdielom 🙂
@kaki221 - teraz som pozerala na nete ten inofolic, a su tam dve druhy :
Inofolic - vrecúška
Inofolic combi - Inofolic Combi ponúka VIAC v unikátnom zložení produktu. Obsahuje naviac zložku d-chiro-inozitol, ktorý vhodne dopĺňa účinok myo-inozitolu a kyseliny listovej v období plánovania rodičovstva u špecifických skupín žien.
Ktorú ?
@zuzuliena1 - prepáč , ale teraz som mimo, neviem o čom diskutujeme 😀
@zuzuliena1 - držím palce nech silnejú 😎
@chuchu86 včera som pridavala foto ze mi ukázal len akoby kanalik kde ma byt druha ciarka a dnes mi už vysiel farebne tak som s toho zmätená 🙂 dnes mi mala Ms končiť a stále neprišla dúfam že ani nepríde 😀 myslíš že je to ok ked stále nemám dve pekne čiarky ? Moze hcg tak pomaličky stúpať ? Aj pri druhom synovi mi to síce zistil az lekár lebo test ešte v 9 tt negativny 🙂
@zuzuliena1 - fíha, dakujem pekne za Tvoju otázku, ale som iba laik.
no ja som pri druhom tehu mala iba slabé čiarky, išla som do lekárne, a pýtala sa od pani, že to znamená tehu? alebo tie čiarky musia byť tmavšie, alebo ako ?
Povedala, že čiarka môže byť slabšia, tmavšia, ked je tam tak ste tehotná.
Takže si tehu, gratulujem 😀
Možno že si mala posunutu ovulku, ale podľa mna ku lekárovi kľudne môžeš, síce možno na usg nebude vidieť ešte nič, ale z krvy zistí hcg presne. 😀

@kaki221 - a ty ako ?