Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zuzuliena1 Presne tak 🖒☺
@zuzuliena1 oklo si dpo? Vyzera to nadejne vcera este kanalik ale toto vyzera na ducha 🙂 Drzim palceky 😉
@kudusko podľa kalendára by som mala byť 19 dpo 🙂 tak dúfam že to bude uz len tmavnut 🙂 🙂
@zuzuliena1 si si ista? Nemyslim toto je cca max 11-12dpo
@zuzuliena1 19dpo to je velmi slabe na 19dpo vieš kedy bola presne ovu??
@kudusko tak istá si nie som to som odratala podľa aplikácie v mobile a keďže posledné tri mesiace som mala cyklus 28 dni ďalší mesiac 26 dni a posledný 27 dni tak mohla byť posunuta ci ? 🙂
@zuzuliena1 podla mna si ma neskor ovu lebo vcera si tu davala tušim digi a bol negat bolo na ňom - tak keby si 19dpo už tam ukaže +.
@butterfly333 hej včera no asi bola posunuta n
@butterfly333 moze to byt tým nasledovala som ovulku vlastne som nikdy nevedela ani kedy ju mám 🙂 🙂 ale tehotne sa teda rozhodne cítim a to si určite nenamyslam 🙂 uz troch chlapcov mam a presne takto to bolo pri poslednom hneď som vedela že som 🙂 🙂 len teraz je to také akési ešte intenzívnejšie 🙂 možno preto ze sa nám podarilo po potrate až po vyše 9 mesiacoch lebo nikdy mi ms nemeska 🙂 ba skôr prišla mrska jedna 🙂
@pepka123 dakujem za dotaz ale bola som na krvi u dr hcg 376, co si samozrejme vediet nemohla ale poznamky si sa zdrzat mohla ci potrebovala si si do niekoho rypnut a schytala som ja? Prajem ti pekny den aj tak 🙂
Ja som dnes robila zase test a nabral na intenzite zase sice len tak je farebne ako ten pred 4 dnami ale jesilnejsi ako vcerajsi a bola som na kontrolnu krv, zajtra vysledky...tak snad bude vsetko ok. Prikladam fotku, horny je 8.10 stredny zo vcera a spodny dnesny
@zuzuliena1 može byt len neskor ovu že si mala e to je jedno testik je pekny tak len nech silnie a držím palce aby bolo všetko v poriadku.
@vlocka5 je vidieť ze to tmavne 🙂 určite bude všetko ako ma byt 🙂 gratulujem 🙂 a kolko ti mešká ms ?
@vlocka5 gratulujem tak nech pekne silnie. A neskusiš inu značku testiku?? Aj v tescu aj v dm maju su fajn.😊
@butterfly333 ďakujem ti dúfam že bude 🙂 môj 5 ročný tvrdí ze uz sme kupili sestricku tak snáď ma pravdu 🙂 🙂 🙂
@butterfly333 mam doma aj tie z ebay aj na nich vidno 😉 ale mna vcera vyplasilo ze zoslablo asi mala @chuchu86 pravdu len vela som pila vody cez den 🙂
@zuzuliena1 dnes mi meska 6.den 🙂
@zuzuliena1 no to by bolo pekne sestričku. Ja mám dve deti no tužime ešte po jednom. Tak verím že sa podarí.
@vlocka5 tak to je potom super. Držím palce.
@zuzuliena1 podla apky sa nikdy neriad kolko dc si?
@vlocka5 pekne su tam //. 😘😘😘
@kudusko 33 deň
@zuzuliena1 no vsak uvidis ale doporucujem ti robit tst poobede nemas neaky lacny pruzkovy?
@vlocka5 mne piaty 🙂 tak asi budem predsa testovať aj zajtra 🙂 🙂
@butterfly333 no to áno dievčatko by bolo teda vytúžené 🙂 ale tak hlavne nech je všetko v poriadku ako ma byt 🙂

@dominini no je to možné 🙂 čas ukáže 🙂