Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zuzuliena1 krasne // 😉 Gratulujem 😉
@sofinkaviktorka ja nic ☹
@gabikamicka myslim, ze ten ruzovy vytok je uhniezdovanie...Si tehu na 100%, ked aj Dr. Ti to potvrdil...Nemaj stres a uzivaj si ten krasny pocit...Vela zdravicka Tebe aj drobcovi prajem 😀
@zuzuliena1 ms sa ti uz spustila normálne?
@luta13 nic s toho nie je a dr povedal že to nie je pozitívny tes
@luta13 t
@karmela normálne by som ani nepovedala krvácať rekreačná silno ale mam neskutočne bolesti ☹ bola som u dokiho a ten najskor ze podľa krvnú sa mi len spustila a podľa sona mi dal na počkanie urobiť hcg mam si zavolať po 13 hodine tak neviem
@zuzuliena1 skoda veru ☹ ...No neboj, coskoro sa zadari a budes sa tu pysit //...Drzim palceky 😉
@luta13 ďakujem 🙂 dúfam že máš pravdu 🙂
Som len veľmi zvedavá co mi ukáže krv ci tam hcg bolo a ak nie uz viac testy asi ani robiť nebudem potom je človek zbytočne sklamaný ☹
@zuzuliena1 pri prvej dcére som mala menzes cca do 9týždňa úplne normálny 5 dňový,este vyčkať na vysledky
@oluska22 to je možné ? Ale doky povedal že je to klasická ms ze je v nej sliznice tak neviem čo to presne znamená o 10 minút mám volať na výsledky tak uvidím
@sofinkaviktorka - ako by tam bol slabý duch
Skús o 2 dní testovať zase
@karmela - ms ešte stále nikde,
Prsia stale mám citlivé, no dnes ráno som našla na toaletaku asi 3 milikvapky krvy, to je všetko.
Ku dokimu nemôžem ísť.
Dala som si preniesť kartu k inému dokimu, čo karta bude u neho až v novembri, a keď by som aj volala že čo sa stalo tak o dva týždne má objedná.
K bývalému dokimu už nemôžem ísť čokoľvek by mi aj bolo.
To mu povedala sestrička
Baby tak nakoniec predsa len som sa uponahlala a zbytocne tesila..biochemicke tehu...
Tak testy su negatívne a teda nechápem prečo som teda mala na teste dve čiarky ked ta sa ukáže len ak sa v moci nachádza hcg ???? Nikdy mi ms takto nemeskala ☹ veľké sklamanie ale co uz budeme sa snazilkovat ďalej 🙂
@zuzuliena1 biochemické tehotenstvo?

@dilaila999 nadherne //...Gratulujem, uzivaj tehu 😉