Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@gabikamicka krasne super moooc držím palce 😉 😉 😉
@chuchu86 ja som tiez bola na tom ako ty kolko som preplakala a budeš aj ty sa tešiť neboj
Baby tak dneska som bola na kontrolnom ultrazvuku a doktor mi povedal ze tehotenstvo je potvrdene a je v pociatocnom stadiu...na ultrazvuku zatial cierna bodka dobre viditelna a o 3 tyzdne kontrolny ultrazvuk 😊
@chuchu86 och moja verím ti... ja tiež závidím tie pozitívne testy ☹ 😭😭😭😭 ale v dobrom .. môj muž nece dieťa. 😞
@gabikamicka mas alebo si mala aj zily vyrazne na prsiach? Alebo ake si mala priznaky?
@chuchu86 presne viem o com pises. A teraz same tehulky okolo.
@karcika88 mam zilky az teraz ten tyzden pred tým len normalne priznaky ako pri ms a teraz aj spavosť vela jem zuby citlive precitlivena a tak no
@19nikuska86 - Takže nie som sama s tím pocitom 😎
@chuchu86 urcie nie. Kazdej z nas to prajem. Ale uz aj ja chceeeem...
@babymaminka jeeej vidim krasneho ducha ..kolko dni DPO si?
@babymaminka - je To tam
@babymaminka ja som asi slepá prepáč moja ja nič nevidím.😯
@babymaminka tiez nic nevidim..skus o 2 dni
@babymaminka ja tam vidím čiarku koľko si Dpo?
@babymaminka nic nevidim
@kata011 vcera to.bolo 8dpo
Baby najhorsie je ze to cakame sledujeme sa a nic....🙁 preve dve tehu som vobec necakala a neboli planovane pri malej som to zistila az v dvanastom tyzni skoro to boli kolajnice do dnes mam test odlozeny osem rokov zachvilu devat...a pri malom bol duch isla som dr a ona ze je to tam skoro som odpadla 😀 no teraz cakam sledujem sa namyslam si a som nestastna uz treti mesiac 😕
@babymaminka ak to je po limite 10 minut,tak to nic neznamena
@nivea777 aj v limite tam bola ciarka teraz nanho pozeram a takto
@babymaminka ak bola aj v limite,tak je pozitivny
@nivea777 budem skusat este dalej dnes je 9dpo tak uvidíme

Mám 100 chutí plakať, keď vidím tie pozitívne testy, čo pre jednu je radosť pre druhú predstavuje bolesť.
Neberte to v zlom tehulky 🙂