Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sofinkaviktorka nieco je tam vidno.skus o dva dni ak zosilnie tak je to tam.alebo skus rano zalezi kedy si robila tento
@babymaminka - podľa mňa sú tehu, čiarka jej pekne viditeľná
@sofinkaviktorka - ja tam nevidím nič
@barborka93 - je to v negative? Daj riadnu, zatiaľ nevidím nič
8dpo
@chuchu86 hej v negative tu je normalna ale asi nič tam nie je
@barborka93 - čo je celkom dole kedy si spravila?
@chuchu86 ráno som ho robila
@nellinka171 super krásny testik ☺aj ja chcem taký
@barborka93 - lebo ja tam vidím slabucku //
@nellinka171 - krásne 😉
@chuchu86 fakt? ja jediné keď si posvietim baterkou od spodu tak vidím niečo slabe no uvidime
@chuchu86
@barborka93 baby a co ta bolest v podbrusku presne ako ked ma prist ms????
@barborka93 neboooj urcite sa takeho dockas, veeelmi to prajem kazdej z vas baby 😘
@nellinka171 asi je to normálne? z zavoláj k dr.uvidis čo ti povie...Ja neviem ja čakám teraz na mrchu či dojde či nie mám ešte asi týždeň neviem mala som posunutu ovu.
@nellinka171 ďakujem snáď cim skôr 😍
@barborka93 no moj dr 😏 pokial ti nemeska ms aspon mesiac tak s tebou ani nedebatuje. Pri prvej dcerke som mala tiez bolest v dobe ocakavanej ms ale vyrazne slabsiu. No snad to bude fajn 😏 drzim palce nech nepride!!! A testovat este neides vyskusat???
@nellinka171 - možno tak bolesť je za toho, že maternica sa rozťahuje
Pamätám sa ja som cítila také tlaky
@nellinka171 uz som testovala no je asi moc skoro alebo sa to nepodarilo vyššie mám testy
@chuchu86 a ty si už dostala menštruáciu?
@barborka93 - nie ešte nie 😀
Prsiami mám ešte stále citlivé
Neviem, digitálny test sa môže mýliť?
Koľko hcg detekuje?
@chuchu86 netuším nikdy som ho nemala.ale tak skús ešte testnut.
@barborka93
@enusamt - veď práve, už mi meska9-10. Deň
Tak neviem
@chuchu86 a máš doma digi?joj ja by som bola nervózna keby som nevedela na čom som
@nellinka171 na tie bolesti v podbrusku mi doktorka povedala, ze to je dobre... Ze inak to ani nemoze byt v tehu, ked sa maternica bude roztahovat prakticky do porodu... A veru kazdy den boli a hlavne v case, kedy by mal byt menzes,tak take narazove silnejsie bolesti mam...

@sofinkaviktorka kolko dni DPO si?