Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@chuchu86 že zajtra máš spraviť testik 😄
@barborka93 - jaj
Tak nemám doma test, ale kúpim
@chuchu86 nemá ani ja musím ísť do lekárne
@lenussska85 - podla mňa to neni kanálik, je toho ružové a veľmi viditeľné 😀
@lenussska85 8dni do ms?? A take pekne // no supet gratulujeeem
@butterfly333 ano za 8 dni mam dostat az ale prsia citlive aj brucho boli akoby som uz isla dostat ... Aj tak mam strach ze nic z toho 😔
@butterfly333 hlavne na nas konentar som cakala a dufala ze mi napisete 😊 Pridete mi dost skusena a hlavne uprimna 😁😊
@lenussska85 no je to tam teš sa a my sa tešíme velmi velmi s tebou a prajem všetko dobre. Fakt pekne //. Držím mooooc palčeky.😘😘😘😘
@lenussska85 a dakujem za poklonu velmi si to vážim. A viem že je tu vela skúsenych a super báb čo vedia poradit.😙
@butterfly333 zeby inofolic tak rychlo zabral? No necham sa prekvapit a za 3 dni urobim zase test.Dakujem Vam pekne 😉😚
@zuzuliena1 to ma mrzi, ale toto je len kanalik😕...ta "ciarocka" je velmi tenka, je to len ryha...
@cammille vyzeralo to tak ale ta čiarky každý deň tmavla toto bola včera ráno kým som začala krvácať a bola pekná ružová deň predtým ju bolo ledva vidieť :-\
@lenussska85 prajem aby pekne tmavla 🙂
@zuzuliena1 dakujem, dufam ze bude ..
@nellinka171 ak nemas kŕče tak to je roztahovanie,mozes citit pichanie,take divne natahovanie atd..ak by si mala kŕče tak to chod k lekarovi, upozornoval ma na to sam lekar
@zuzuliena1 ja vidim tu ciarku zltu...a cammile ma pravdu.. je tenka takze sa to neda povazovat za ciarocku...
@zuzuliena1 ale toto nieje pozitivny test, to je len kanalik
@lenussska85 - berieš inofolic? Odkedy?
@chuchu86 od 22.9 presne 😊
@lenussska85 - fíha, tak to že by fakt inofolic zaúčinkoval ? 😅
@chuchu86 pri prvom mi zabral za 2 mesiace tak mozno zabere aj teraz, necham sa prekvapit 🙂
@lenussska85 - no mne teraz mešká menzes, a rozmýšlam že źačnem brať, možno mi spustí menzes, čo povieš ?
@chuchu86 to ti neviem poradit ci ti to spusti ale ked dostanes MS tak vtedy by som s tym zacala (aspon ja som tak zacala) ja to tiez este nemam "vyhrate" uvidim za par dni ci budu // silnejsie.Drzim palce ✊

@enusamt - že ako? Nerozumiem