Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@butterfly333 - dpo - deň po oplodneni?
@chuchu86 dpo den po ovulacii
@butterfly333 - od 13. - Ho som mala plodné dní, do 16. - Ho som mala taký vytok, takže asi vtedy niekedy som mohla mať ovu
Asi ☹
Ja neviem, ja to nejak nesledujem ☹
@petka9 ďakujem snáď z toho niečo bude ale radšej si hovorím že nič ako byť potom sklamaná aj tak testovať môžem až od pondelka
@barborka93 ja som na tom tak isto. Som nejaky 8-9 dpo . Neboj dame to 🙂)))
@petka9 super nie som sama 😃už si testovala že?
@petka9 taaak videla som tvoj testik a môžem ti napísať že tam vidím ciarocku tak nech pekne silnie
@butterfly333 - BT. .36.6
Ahojte baby.vcera na 37 DC som testovala,toto už asi nie sú duchovia,však? Ms mešká dnes už 10 dní,ovu netuším kedy bola,pretože som to nesledovala.v podstate to ani nebolo plánované, ale tešíme sa.priznaky mám biely výtok,pichanie v podbrušku, veľké a bolestivé prsia a nechutenstvo...držím vám všetkým palce
@chuchu86 a ty ako?netestujes?
@chuchu86 no je to dost nízka bt len neviem aku mávaš to je na prd že nemeriaš. 😐
@barborka93 - no test mám, teraz som kúpila, ale ráno som mala zase len Také spinenie, myslela som že sa spustí mrcha, lebo ma už veľmi bolia kríze a prsia.
Joj babi ja neviem čo je somnou a ešte ku tomu som sa Pohadala s manželom ☹

@chuchu86 no to tažko povedat ked nevieme aku bt máš pred ovu. No a kolko si dpo??