Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@jadani a to biely hlien a žilky na prsiach sú príznaky? Lebo ja mám žilky aj hlien a som poemzese týždeň .. :-O
@luta13 áno uteká to,ale aj vám to bude letieť ,len to chce asi trošku času ešte,pohyby cítim od 14 tt keďže je to piate tehotenstvo a zatiaľ je všetko ako ma byt 😍za chvíľku vám tu budem blahozelat,veď stále tu niektorá pridá pekne // ono čoskoro príde ten správny moment 😎
@catrina_s gratulujem ,tiež som bola prekvapená keď nám všetky tehu vyšli na prvýkrát ale aj veľmi šťastná lebo neviem ako by som prežívala znásilňovanie a mesiac čo mesiac negatívne testy...neviem si to predstaviť musí to veľmi bolieť 😞drz sa ☺
@milagrosss20 to zalezi ake mas priznaky pred MS a v ktorej faze cyklu si.mna prsia pred ms nebolia,ani sa nezvacsuju a riedky priesvitny hlien je aj priznakom ovulacie.tu ja teraz ale zrejme nemam🙂
@chuchu86 ahoj ako sa máš uz vies niečo viac ? Ešte si stale nedostala ms čítala som ze si si kúpila test kedy budeš testovať ? Držím tí všetky prsty 🙂
@catrina_s krásne čiarky gratulujem 🙂
@luta13 ďakujem pekne no snažím sa no stále sa bojim neviem si to vygumovat s hlavy.... ty si naco myslela v svojom prvom tehotenstve ?
@zuzuliena1 - ahoj 😀
Ešte stále nedosla mrcha, asi zajtra ráno testnem
@chuchu86 a kolko ti uz mešká už tuším aj dosť dlho 🙂 no dúfam moja ze ti to vyde na dve krásne koľajnice 🙂 ja by so asi nevydržala netestovať :-P 🙂
@zuzuliena1 dnes je už 12 -ty deň,
Kamoska poradila, za mám testovať po dnoch týždňoch meškania, toľko nevydržím, zajtra ráno chcem spraviť test, som zvedavá
@chuchu86 no to by som veru nevydržala 🙂 ale vyzerá to nádejne mne sa spustili na šiesty deň ☹ dúfam že dáš hneď ráno vedieť budem na teba myslieť aby ti vysiel krásne pozitívny 🙂
@zuzuliena1 - radšej nedufam, potom budem sklamaná 🙂
@chuchu86 po takom dlhom meškani nemusíš test robit rano 😉ja som robila poobede 2 dni pred ms
@gabikamicka - tebe koľko meškalo!
@gabikamicka - je tomu nerozumiem niekomu ukáže niekoľko dní predtým ms a ja už vyše týždňa nič a robila som aj digitálny
@chuchu86 nic ja som to očakávala ze budem
Nečakaj urob si jeden teraz chceme vidieť 😜
@gabikamicka - Babi urobím ale teraz som pila kávu, tak aspoň 2 hodky chcem počkaj
Dnes som mala také pukanie v podbrusku ale také veľmi a strašne to bolelo,mali ste to?
@chuchu86 digitálni ani nerob pokial normálny nieje pozitivny
Však vyzkusaj zas ak mas doma nedáš za to nic
Uz by si mala mat aj poriadne naliate prsia aj zilky ak si tehu
@gabikamicka - ja nemám naliate prsia, žilky vidieť, mňa iba bolia a ba dotyk citlivé
@gabikamicka nemusi mat naliate prsia,ani zilky..nie kazda to ma
@chuchu86
@nivea777 neviem uz druhé tehu to mam tak píšem podľa seba a kamarátiek
Bábo nemyslím si to ze budem tehu, podľa mňa to ze mi neprišla to bude z nervov a z stresu

@adika19 UZASNE //...o to krajsie, ze necakane!!! Uzivaj tehulkovanie a vela zdravicka prajem Tebe aj babätku 🙂