icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
15. okt 2016

@adika19 UZASNE //...o to krajsie, ze necakane!!! Uzivaj tehulkovanie a vela zdravicka prajem Tebe aj babätku 🙂

luta13
15. okt 2016

@kata011 na tej spodnej foto z dnesku 13:27h vidim ducha...Drzim palceky 🙂

luta13
15. okt 2016

@jadani ja vidim // ked lepsie kuknem...Kedy mas mat MS?...Testuj za 2-3 dni a drzim Ti palceky...vyzera to fajn 😉

jadani
15. okt 2016

@luta13 mam nepravidelne,ale uz par dni meska.mam aj priznaky.hlien,prsia citlive so zilkami,bolesti v podbrusku.asi nevydrzim a urobim test uz zajtra;)dakujem:D

luta13
15. okt 2016

@jadani daj potom fotecku a oznac ma, budem sa tesit s Tebou 😉

milagrosss20
16. okt 2016

@jadani a to biely hlien a žilky na prsiach sú príznaky? Lebo ja mám žilky aj hlien a som poemzese týždeň .. :-O

14nunu10
16. okt 2016

@luta13 áno uteká to,ale aj vám to bude letieť ,len to chce asi trošku času ešte,pohyby cítim od 14 tt keďže je to piate tehotenstvo a zatiaľ je všetko ako ma byt 😍za chvíľku vám tu budem blahozelat,veď stále tu niektorá pridá pekne // ono čoskoro príde ten správny moment 😎

@catrina_s gratulujem ,tiež som bola prekvapená keď nám všetky tehu vyšli na prvýkrát ale aj veľmi šťastná lebo neviem ako by som prežívala znásilňovanie a mesiac čo mesiac negatívne testy...neviem si to predstaviť musí to veľmi bolieť 😞drz sa ☺

jadani
16. okt 2016

@milagrosss20 to zalezi ake mas priznaky pred MS a v ktorej faze cyklu si.mna prsia pred ms nebolia,ani sa nezvacsuju a riedky priesvitny hlien je aj priznakom ovulacie.tu ja teraz ale zrejme nemam🙂

zuzuliena1
16. okt 2016

@chuchu86 ahoj ako sa máš uz vies niečo viac ? Ešte si stale nedostala ms čítala som ze si si kúpila test kedy budeš testovať ? Držím tí všetky prsty 🙂

zuzuliena1
16. okt 2016

@catrina_s krásne čiarky gratulujem 🙂

gabikamicka
16. okt 2016

@luta13 ďakujem pekne no snažím sa no stále sa bojim neviem si to vygumovat s hlavy.... ty si naco myslela v svojom prvom tehotenstve ?

chuchu86
16. okt 2016

@zuzuliena1 - ahoj 😀
Ešte stále nedosla mrcha, asi zajtra ráno testnem

zuzuliena1
16. okt 2016

@chuchu86 a kolko ti uz mešká už tuším aj dosť dlho 🙂 no dúfam moja ze ti to vyde na dve krásne koľajnice 🙂 ja by so asi nevydržala netestovať :-P 🙂

chuchu86
16. okt 2016

@zuzuliena1 dnes je už 12 -ty deň,
Kamoska poradila, za mám testovať po dnoch týždňoch meškania, toľko nevydržím, zajtra ráno chcem spraviť test, som zvedavá

zuzuliena1
16. okt 2016

@chuchu86 no to by som veru nevydržala 🙂 ale vyzerá to nádejne mne sa spustili na šiesty deň ☹ dúfam že dáš hneď ráno vedieť budem na teba myslieť aby ti vysiel krásne pozitívny 🙂

chuchu86
16. okt 2016

@zuzuliena1 - radšej nedufam, potom budem sklamaná 🙂

gabikamicka
16. okt 2016

@chuchu86 po takom dlhom meškani nemusíš test robit rano 😉ja som robila poobede 2 dni pred ms

chuchu86
16. okt 2016

@gabikamicka - tebe koľko meškalo!

ikonica
16. okt 2016

@chuchu86 no ty mas trpezlivost.... ja by som uz mala par testov urobenych.... aaj nas tu natahujes 😀 😀 😀 😀 sup sup palicku ocikat 😠 😀

chuchu86
16. okt 2016

@gabikamicka - je tomu nerozumiem niekomu ukáže niekoľko dní predtým ms a ja už vyše týždňa nič a robila som aj digitálny

chuchu86
16. okt 2016

@ikonica - 😀 no ani mne ti neni ľahké 😀

gabikamicka
16. okt 2016

@chuchu86 nic ja som to očakávala ze budem
Nečakaj urob si jeden teraz chceme vidieť 😜

ikonica
16. okt 2016

@chuchu86 ked dobre pamatam tak tebe ten digitalny vysiel tak neurcito nie? bolo tam take cudne plusko minusko v jednom.... ten si robila kedy?

chuchu86
16. okt 2016

@gabikamicka - Babi urobím ale teraz som pila kávu, tak aspoň 2 hodky chcem počkaj
Dnes som mala také pukanie v podbrusku ale také veľmi a strašne to bolelo,mali ste to?

gabikamicka
16. okt 2016

@chuchu86 digitálni ani nerob pokial normálny nieje pozitivny
Však vyzkusaj zas ak mas doma nedáš za to nic
Uz by si mala mat aj poriadne naliate prsia aj zilky ak si tehu

chuchu86
16. okt 2016

@ikonica - nie bolo to negatívny test

chuchu86
16. okt 2016

@gabikamicka - ja nemám naliate prsia, žilky vidieť, mňa iba bolia a ba dotyk citlivé

nivea777
16. okt 2016

@gabikamicka nemusi mat naliate prsia,ani zilky..nie kazda to ma
@chuchu86

gabikamicka
16. okt 2016

@nivea777 neviem uz druhé tehu to mam tak píšem podľa seba a kamarátiek

chuchu86
16. okt 2016

Bábo nemyslím si to ze budem tehu, podľa mňa to ze mi neprišla to bude z nervov a z stresu