Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@chuchu86 nevidim druhu ciarku na teste..len neviem co presne ti mam povedat aby som nebola hnusna. ano je pravda,ze to nemusi nic znamenat,mozno slabo stupa hcg a kedze nevies kedy si mala ovu tak je mozne ze bola aj posunuta.ale ja osobne by som necakala na navstevu lekara,moze to byt hocico.. a radsej by som mala istotu ze som zdravotne ok a MS meska len tak
@chuchu86 zle veci pisat nechcem :D len nie som taka ze budem tlacit niekomu a urcite si tehu.. je tu ta moznost ze pomaly stupa hcg.. stava sa aj to ze ukaze test v 8tt ale to su vynimky.. mozno nejaka hormonalna nerovnovaha u teba.. posunuta ovu.. cysta,nachladnutie,stres..vela faktorov.. ja by som to nenechala tak..v polke tyzdna by som isla ku gyn
Ja viem, že nechcete zle, ja beriem aj kritiku😀
Áno pôjdem ku lekárovi určite, zavolám mu zajtra
Veď ja sama viem a vidím, že tam neni čiarka, moje srdce hovorí, že sa pozri nato, určite tam je, len treba hľadať.
Ale v hlave viem, že tam neni.
To je problém s nami tak veľmi chceme aby tam boli//
tiez si myslim co nivea... asi by som skocila na gyndu.. ze co sa deje... len do kelu ked to mas teraz s lekarom take komplikovane... skus zavolat tomu novemu ci by ta predsa len nevzal skor...
@chuchu86 moja kašli už na testovanie. Chod k dr a máš to.
A teraz? Je tam či neni?