icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

nivea777
16. okt 2016

@chuchu86 na tom co pridala nunu vidim nieco..ale inak nic..len neviem preco sa mi zda,ze ja som tu druhu ciarku mala blizsie ako ty...mozno klam len

ala82
16. okt 2016

@chuchu86 ja tiez vidim druhu ciarku na tom druhom co si dala dva pod seba a aj tam co dala
@14nunu10

mariankach
16. okt 2016

@chuchu86 ech co bojis, este budes aj tretie riesit, uvidis 😀....

chuchu86
16. okt 2016

@mariankach - teraz presne načo si myslela 😀

mariankach
16. okt 2016

@chuchu86 po tom tazkom zapale mi lekar vravel,ze dalsie bude aaaz po dlhej dobe,vybrala som 3cykly ATB a bola som z toho dost smutna.No a o 2m uz som mala pozitivny test s druhou dcerkou. No a tretie babo bolo totalne neplanovane a doteraz sa z toho cudujem,nedufala som ani v dve....

mariankach
16. okt 2016

@chuchu86 len teda,ak nie si tehu-ja som tiez uplne nahodne zasla vtedy k lekarovi,meskala mi,inak nic,iba po veceroch zvysena teplota 37,2°C,taka rychlejsie unavena som byvala,ale myslela som,ze to je prelomom zima/jar.No a lekar ma zdrbal,ze pokial nie som tehotna,tak MS sama len tak z nicoho-nic nehapruje.Ja som myslela,ze to stresaky,doma sme prerabali,v robote vela,dcera doho chora..a lekar ze nie nie,pokial byva presna MS,tak je niekde problem..a veru dobre,ze som sla,bolo o 5min12.

chuchu86
16. okt 2016

@mariankach - rozumiem a je všetko ok?
Už nemáš veľa do konca 😀
Tak uvidíme neviem či mám veriť tomu testu ale zajtra zavolám lekárovi, že čo povie

barborka93
17. okt 2016

@chuchu86 @luta13 ja dnes takto no tajné som dúfala mala som taký pocit že tam tie dve čiarky nájdem a nič

jadani
17. okt 2016

@luta13 tak tu je dnesny...nemal by byt silnejsi?...tato neistota...

nivea777
17. okt 2016

@jadani a predtym si si robila kedy test?

luta13
17. okt 2016

@gabikamicka ja som pri prvom tehotenstve nemyslela na nic len na babätko moje - odzaciatku...Stastna som bola ako blcha, ze som tehu...Na nic negativne som ani na chvilku nemyslela, tak som sa tesila...Ved tuzila som po dietati uz vtedy vyse 6 rokov a zrazu necekane tehu 😉...Uzivaj a neboj, vsetko bude ako byt ma 🙂

luta13
17. okt 2016

@jadani ten minuly bol silnejsi, aspon ja to tak vidim...Kedy mas dostat MS?

luta13
17. okt 2016

@barborka93 skoda, nevidim tam veru nic ☹...Kedy mas dostat MS?

jadani
17. okt 2016

@nivea777 v piatok...

barborka93
17. okt 2016

@luta13 mala som posunutu ovu až 19dc tak čakám buď piatok sobota.tento som fotila pri svetle

jadani
17. okt 2016

@luta13 ja mam velmi nepravidelnu...je to 35 dni od predoslej...tak vravi kalendar🙂mam cakat?ist k dr?

luta13
17. okt 2016

@chuchu86 jednoznacne chod k Dr.., Nech mas istotu na 100%...Drzim palce a daj sem potom vediet, ako si dopadla...Neodkladaj to, chod co najskor pre svoj klud a dobro svojho tela 🙂

nivea777
17. okt 2016

@jadani lebo ja na tomto teste vidim nieco veelmi slabunke..ked si si robila test piatok tak ciarka mala byt ovela viditelnejsia..ale drzim palce,este nieje nic stratene

luta13
17. okt 2016

@jadani ja by som skusila ist k Dr., keby mi meskal MS, tak urcite by som sa objednala, pre pokoj duse 😉 Tak, ci onak, drzim palceky 🙂

luta13
17. okt 2016

@barborka93 pockaj do terminu MS a ked bude meskat potom testni...Ja som testovala az den po meskani a mala som slabulinku ciarku, potom silnela dalsie 2 dni...Drzim palce, aby MS neprisiel 😉

barborka93
17. okt 2016

@luta13 ďakujem

jadani
17. okt 2016

@luta13
@nivea777 pojdem zajtra.dakujem...uz som sa tesila potichu...tak uvidime...

nivea777
17. okt 2016

@jadani kolko ti meska? lebo napriklad ak nemas problemy nejake tak skor ako po 2 tyzdnoch meskania moc nema "zmysel" ist ku gyn.. hlavne ked je nepravidelny cyklus..na sone by nic nevidel.. jedine ta moze zneistit alebo vystrasit.. vidno to tu ako to baby smutne ze isli ku gyn skoro a ten ich nechal v napati

sasenka04
17. okt 2016

@jadani ak mozem povedat z vlastnej skusenosti tiez by som skor ako po 2 tyzdnoch meskania nesla k lekarovi...ja som isla presne po 2 tyzdnoch od meskania,3 testy boli pozitivne a aj tak nic nevidel len ma naplasil ze asi to bude mimomaternicove a ked som prisla o tri dni neskor na kontrolu uz bolo vidiet pekne na ultrazvuku mimi...a zdvovodnil to tak ze som neskor otehotnela

luta13
17. okt 2016

@sasenka04 ti doktori vedia zenu nasrat a vyplasit!!! ...No nakoniec si dobre dopadla 😉

sasenka04
17. okt 2016

@luta13 no tak este nemam vyhrate...prve mesiace su take neiste...ale tak zatial sa citim dobre a na kontrolny ultrazvuk idem az o dva tyzdne tak uvidime co bude ...ale myslim pozitivne 😊

luta13
17. okt 2016

@sasenka04 Neboj vsetko bude ako ma byt 😉...Prajem Ti krasne a zdrave tehulkovanie 🙂

sasenka04
17. okt 2016

@luta13 dakujem 😉

chuchu86
17. okt 2016

Ahojte babi,
Volala som lekárovi, že nový majiteľ ešte nezaberie, keďže nemáme podpísanú dohodu a iba v novembri.
Starý lekár Povedal, že mám ešte vyckat týždeň a spraviť si test. Keby som mala kŕče a tak na pohotovosť

kikuskaschw
17. okt 2016

Mali ste niektora tento testik