Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nellinka171 gratulujeeeem
@kikuskaschw ja som mala a duchoval mi
@nellinka171 gratulka 😍
To vážne och cize to môžem považovať za negat
@kikuskaschw skús iný test
@kikuskaschw ale myslím že ok nemôžu obidva duchovat to by bola aká nahoda.
@nellinka171 wauu krasne kolajnicky☺gratulujem
@kikuskaschw ved sprav iny test 🙂 mne raz duchovali tri testy za sebou 🙂 ale ja som mala pepino testy
@nellinka171 gratulujem jeejoo 😉
@kikuskaschw take iste ciarky som mala aj ja a nie som tehu😕ale v tvojom pripade to bude dufam naozaj kvoli tehu silno drzim palcaky☺
@chuchu86 momentalne je vsetko okej,dobre ma preliecili. Aj pri tomto tretom som skoncila na pohotovosti,mala som bolesti presne ako pri tom zapale,ked uz sa mi rozbehol-hned ma supli aj na sono a bolo vidno uz srdiecko,to bola haluuuuuz😀.N astastie zapal nebol ziadny,prikazom paralen a lezat. Uz mi neostava vela,v piatok uz mal maly 2.780g,tak uvidime,ako to pobezi.
@mariankach prajem Ti krasny a lahky porod a vela zdravicka Tebe aj drobcekovi 😉
@nellinka171 Tak srdecne este raz gratulujem, uzivaj tehu 😉...nadherne //
@kikuskaschw krasne //...Drzim palceky, nech Ti to vyjde na 100% 😀
@kikuskaschw testik som sice tento nemala ale su tam pekne dve ciarocky...gratulujem 😊😊
@nellinka171 gratulujem krasne ciarocky 😊
@mariankach - bude všetko v poriadku, prajem ľahky pôrod a veľa zdravicka 😀
@nellinka171 - gratulujem 😀
@luta13 tak bojim sa no lebo mame aj starosti trosku s manželom tak sem tam sa chytíme no a pobolieva ma podbrusko neviem ci to je správne aj žltý husty vytok
@chuchu86 to vážne ta tak odbil Dr? Ty vole..tebe mešká pomaly druhý týžden však?
@nellinka171 gratulujem krásne bezproblémové tehulkovanie prajem

Tak konecne som sa dockala meškania 😀 dnes mi druhy den meskaju a test takyto