Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@petka9 ja tam nevidim nic .. Meskaju ti uz?
Ahojte baby.Ja som vcera testovala 8dni po iui a hned mi vysla ciarka ale asi len kanalik.ked test vyschol,zmizla.na druhom teste nebolo nic.pockam do piatku.ale ked to bol kanalik,preco zmizol?jaaj preco sa to so mnou hraa 😈priznaky ziadne...
@lenussska85 dneska som mala dostat a pred par dnami co som tu davala testy tak som videla duchov. Ale toto je dr max a tu nic nie je ☹
@petka9 zaujimave, skus o 2 dni a digi test nieje dobry? Ten by neukazal ?
@lenussska85 nejako neviem zohnat u nas ☹
@lenussska85 taky som mala.pred dvoma dnami
@petka9 bud sa mi to zda alebo nieco tam vidim 😯
@lenussska85 nazivo bolo lepsie vidno. No a dnes nic. No ale moze byt ze to bol blby test co duchuje
@lenussska85 no tak urob dalsi o dva dni a uvidis ci silnie.. zajtra tam este velky rozdiel nebude 🙂 drzim silno palceky
@petka9 skus neskor testnut .. drzim palce ✊
@domx to cakanie je strasne 🙈😒 A dakujem 😊
@dagaz noo v kruhu rodiny a znamych je o mne vseobecne zname ze vidim cokolvek.. mam oci jak orol.. :D tak nvm..ale pre mna je krasne viditelny 🙂 vies co ale niekedy jeto nevyhoda lebo to co moze byt kanalik tak o tom si naivne myslim ze by mohol byt poz.test.. ked by som nemala taky dobry zrak mozno by som videla uz len naozaj pozitivny test a ziadnych duchov..
@lenussska85 hovor mi nieco. Ja som akurat po MS.. lenze bola prilis kratka na moje pomery..a je mi po nej divne.. neustale mam v podbrusku bolesti..som strasne unavena..boli ma hlava..nechutenstvo sa mi v priebehu par minut strieda s vlcim hladom..som precitlivena a podrazdena.. sama nechapem co mi je.. ale ze by som bola tehu tak tomu neverim..😒
@domx priznaky na to mas, a test si si nerobila?
@lenussska85 no neviem, asi uz viac uschol
@lenussska85 noo bojim sa.. ze si to len nahovaram.. a manzel zisti ze som robila test tak ho porazi.. miname na testy vela penazi.. jedna krabicka stoji aj £12-16 :/ a mam doma len jeden pepino a dva clearblue digitalne.. tak sa bojim ze by vysli nazmar..
@domx tak to ti verim ... Silno drzim palce nech na tych testoch potom najdes // 😉
@andrejta no teraz prd ozaj vidim ... Tie testy si ma asi neznasaju alebo co
@cucoriedkacucoriedka stara znamena presne co?...Ak Ti telo funguje normalne a mavas MS, tak stale je sanca ze otehotnies, aj ked si mala s tym problemy...Myslim si, ze vzdy je nadej...No treba aby bol clovek pozitivny, aj napriek negativnej skusenosti a aj napriek tomu, ze si bola na umelom...Vela zien bolo na umelom a potom este aj tak neskor otehotneli normalne, pretoze to bol akoby zazrak...Aj ked sa necitis na dieta podla toho, ze hovoris, ze si "stara", tak aj nepriek tomu Ti zo srdca prajem, aby sa stal aj u Teba zazrak a Ty si este vynosila zdrave babätko 😉
@lenussska85 vidim //, aj ked druha je duchova, ale je tam...Myslim, ze bude tmavnut 😉...Silno drzim palceky 🙂
@luta13 no tak rano skusim ten pepino..ale aj napriek tomu ze som mala MS si myslis ze by som mohla byt tehu? Ja tomu nejako neverim.. 😔 kiezby som bola..no nemyslim si to.. uz velakrat mi priznaky sedeli na tehu pred MS..na teste duch a potom MS vzdy dosla..este sa mi sice nestalo ze by som sa takto citila po MS..ale ja tomu proste dako neverim..

@chuchu86 sak to ☹ ja uz som v takom stadiu ze cakam kedy dojde mrcha nech sa mozem znovu snazit :-/ takto len ocikavam testy a vykukavam ciarky.