Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Inac na co je vlastne dobry ten inofolic? 🙂 je to na predpis ci je to len vyzivovy doplnok?
@happymia vies co u mna je to kus zlozitejsie..ja uz som po MS akurat by mi mali zacinat plodne dni.. ale od 3.dna MS mam bolesti v podbrusku.. je mi nevolno..boli ma hlava..som unavena..nemozem spat.. sama neviem co mi je.. baby vravia ze mam testovat.. tak pockam do stredy a otestujem.. lebo dnes mam pocit ze sa sa kazdu chvilu asi povraciam.. snazim sa to predychat..
vies co , ja som bola na kontrolnej laparke 15.7, kde mi nezistili nic ze slm OK bola som cerstvo po ovulke vsetko priechodne ale otehotniet sa nam nedarilo.., moja dobra kamoska potratila koncom jula, zmenila dr. a ta jej poradila Inofolic.., tak ma nejak nahovorila nan a tak si vravim ze ak spravi zazrak co ine nepomohlo spadne. na rit 😂, tento tyzden si ona robila test bum tehotna a dnes ja ! tak? zazrak.. nejaky biely prasok?! je volno predajny okolo 15€ 20sackov mas tam .., ja som ho brala raz denne .., a niekedy kym som si kupila balenie som mala par dni pauzu .. , ale teraz som dobrala druhe ..
@happymia noo verim ze MS uz nedojde.. prajem ti to.. viem aky je to pocit tuzit a kazdy mesiac prezivat sklamanie.. plakat do vankusa aby ma manzel nepocul lebo kazdy mesiac je to o tom istom.. :( uz ani sam nevie ako mi pomoct..mna prsia vobec nebolia..iba manzel tvrdi ze su vacsie.. no ja ten pocit nemam..
@domx dakujem ti pekne , dufam , ze mimi vydrzi do konca a bude vsetko OK 🙏🏻❣️
viem , co prezivas ... -asi kazda znas ktora tuzi po baby 👶🏼
drzim aj tebe palceky aby co najskor... ak ti to pomoze sa zasmej kusok...tento mesiac 11 som si konecne vymenila auticko, "zadlzila" - a este som si tak vravela kupim si a co tolko som cakala ze to mimi neprislo proste vsetko som podmienovala tomu a ked som sa rozhodla tak buuum , neveriiiim haha darmo bude to maznos chce sa vozit v komfortnejsom 😂🙈👍🏻
@happymia ano to je uplna pravda.. snazila som sa aj ja vsetko tomu podriadovat.. prniaze..zabavu.. stravu..spanok..a som si povedala ze uz ma to nebavi.. pride ked to pride..uz ma nebavi sa obmedzovat a cakat..my sa chystame kupit domcek.. mame ho ist o 2 tyzdne pozriet.. tak mam teraz prevazne na rozume to.. 🙂
@chuchu86 no moja ked duchuju pravdepodobne ti nepraskol folik a spravila sa cysta..Ked ti pichnu potom vyvolávačku mala by prasknúť a vyplatiť sa s ms.A uz by malo byt všetko ok..Vitamín E je dobrý nato aby sa netvorili cysty..uvidis co ti povie Dr v novembri ked pojdes..Mal by ti spraviť aj Sono
Este ku tomu včera sem videla svagrinu,je už v siedmom mesiaci, aké má veľké bruško,ako sa hladkala bruško ☹
Mi puklo srdce ☹
@chuchu86 moja verím ti že takto to je hrozné..Ked nevieš nacom si..K Dr ideš aspoň hneď na začiatku novembra ci sa musíš este objednať? Pozrie ta sonom a uz konečne budeš vedieť co je vo veci..Dúfam že ti nepovie že voľný termín má až o 3 týždne..Nedaj sa odbiť nech ta vezme čím skôr.Lebo to čakanie je na psychiku..

@domx ... ja ani naznak som uz mevidela 1,5roka , pre mna je to "zazrak" ak mi rozumies ..., ano jasne spravim o tom niet pochyb ❣️ako citam aj ty budes coskoro testovat?