icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
23. okt 2016

@chuchu86 drzim palceky na najblizsie testovanie...Snad uz budu palice // 😉

luta13
23. okt 2016

@foxinecka888 krasne //, aj ked nie kolajnice...Pockaj 2-3 dni, potom testni...To budu kolajnice...Ja som mala cca.takyto testik v 1 den meskania MS...Drzim palceky, aby silneli 😉

luta13
23. okt 2016

@karmela drzim Ti silno palceky, kiezby to bolo oneskorene uhniezdovanie...Verim, ze bude 😉

foxinecka888
23. okt 2016

@luta13 ďakujem ❤️

domx
24. okt 2016

@luta13 to nevadi.. 🙂 robila som dnes rano test a nevyzera to na tehu.. nic mi nevyskocilo.. iba jedna kontrolna ciarka.. 😔takze ja netusim co mi potom vlastne je..ale dakujem vam vsetkym za podporu.. 😙😙 ste skvele baby.. cloveka to dokaze tak povzbudit ked sa ma na koho obratit.. 💗💗

domx
24. okt 2016

Tak ja takto dnes.. 🙁

karmela
24. okt 2016

@luta13 ďakujem uz sa mi rozbehla normálne ms.. Ste tu všetky zlate babule prajem Vám aby ste si co najskôr našli // na teste.
@domx 😔 Nabudúce uz to bude testik s // snáď..

chuchu86
24. okt 2016

Ahojte babi,
tak dnes som testovala, nič, test negatívný.
Už dúfam, že dostanem tú mrchu, mi lezie na nervy 😠

chuchu86
24. okt 2016

@domx - tak to ma mrzí, dúfam, že nabudúce už budu tam // 😀

lenussska85
24. okt 2016

@domx ja tam fakt vidim slabuckuuu ciarku ✊ O 2-3 dni skus zase 🍀

domx
24. okt 2016

@lenussska85 tak ty mas uz ake oci🙂..ja vidim vsetko ale tu nevidim nic..😔

mon895
24. okt 2016

Ahojte tak z mojho "dusika" ktory sa zacal ukazovat tyzden po vynechani MS bolo uz dnes vidiet gestacny vak : ))) podla MS by som mala byt v 6tt + 2 ale podla lekara sme tyzden po zadu uz teraz sa neviem dockat dalsej kontroly (a to som ich doteraz nenavidela :D )

lenussska85
24. okt 2016

@domx keby nevidim tak nepisem zevtam cosi vidim, skus za 2-3 dni urobit co to povie ✊

kaki221
24. okt 2016

Ahojte babenky😉😉..v sobotu skončila ms,a začínam odznovu so snažením...

piacere
24. okt 2016

@domx aj ja vidím na druhej fotke ducha 🙂 Držím palce, skúsila by som test aj zajtra z ranného 😉

karmela
24. okt 2016

@mon895 super gratulujem maminka nech máte krásne bezproblémové tehulkovanie😊😍
@chuchu86 ahojky zase nič uz ani duch? Že je čisto biely..už nech je po sviatkoch aby si šla k Dr..Nezávidím ti fakt to je na nervy ked negatívne testy a ms nikde

karmela
24. okt 2016

@kaki221 veľa šťastia pri snaženia o mimčo 😉

kaki221
24. okt 2016

@karmela ďakujem ...snáď sa to tento mesiac podarí😉

mon895
24. okt 2016

@karmela dakujem 🙂

happymia
24. okt 2016

babeny testik som si dnes robila tiez , nemam pocit , ze by nejak viac ztmavol...asi sa nejdem este moc tesit , prsia stale rovanko , jedine co ma zacalo boliet je podbrusko ako keby ms mala dojst .., mozno je este velmi robit unahlene zavery a pockam si pekne na ms a vtedy testnem ..😉

domx
24. okt 2016

@lenussska85 no tak skusim este v stredu rano a hodim sem foto ze co poviete..ja uz som chcela hodit flintu do zita.. dakujem :*

domx
24. okt 2016

@chuchu86 no uvidime ze co.. skusim este v stredu a ak nic tak nema zmysel dalej testovat..
Bodaj by si uz dostala tu ms..lebo to musi byt hrozne takto dlho cakat.. neskusala si dat si pohar cerveneho vina? Mne to zvykne spustit MS ked mi meska

sibalka21
24. okt 2016

@happymia testuje sa obden, tak skus zajtra a porovnaj so vcerajsim....

domx
24. okt 2016

@piacere dakujem..skusim v stredu ze ci bude silnejsia.. 🙂 uz sa nebiem dockat stredy.. 😁
Povodne som testovat vobec nechcela ale vy babenky ste ma k tomu presvedcili.. a som aj nakoniec rada ze som skusila.. 🙂

nivea777
24. okt 2016

@domx ja na tom teste nevidim absolutne nic..kebyze si tehotna z minuleho cyklu,tak by bola ciarocka silnejsia.. jedine ze by si mala posunutu ovu,ale to ,musis vediet ty kolko dpo si

qwertyzuzana
24. okt 2016

Tri dni mi mešká MS, testy negatívne, príznaky na MS žiadne (ani bolavé nafúknuté prsia, ani bolesť krížov). Mám čakať že prídu alebo si každý druhý deň urobiť test?

clovek123
24. okt 2016

@qwertyzuzana pockaj az ked ti bude meskat 10d a potom testuj a budes vidiet ci medzi tym sa ti nepusti MS

eliska07
24. okt 2016

@qwertyzuzana v tomto ťažko poradiť 😉
ja som mala krásne čiarky pri prvých dvoch tehotenstvách hneď v prvý deň vynechania menštruácie.

Teraz mi už mešká cca. 10 dní, včera som sa testovala a stále mi test nič neukazuje. A to som nezvykla mávať kolísanie menštruácie.

Tiež neviem na čom som... ale v nedeľu idem k Dr., tak dúfam, že budem múdrejšia.

Tebe prajem, aby ti čiaročky vyšli čo najskôr 🙂

qwertyzuzana
24. okt 2016

@eliska07 držím palce a ďakujem 🙂

luta13
24. okt 2016

@domx nehadz flintu nikam...Ja vidim tiez na fotke z rana druhu /, aj ked je este slabucka...No testni ozaj za 2-3 dni, som velmi zvedava ci bude tmavnut...Bodaj by uz boli krasne //...Drzim Ti palce 🙂