Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@foxinecka888 krasne //, aj ked nie kolajnice...Pockaj 2-3 dni, potom testni...To budu kolajnice...Ja som mala cca.takyto testik v 1 den meskania MS...Drzim palceky, aby silneli 😉
@luta13 ďakujem ❤️
@luta13 to nevadi.. 🙂 robila som dnes rano test a nevyzera to na tehu.. nic mi nevyskocilo.. iba jedna kontrolna ciarka.. 😔takze ja netusim co mi potom vlastne je..ale dakujem vam vsetkym za podporu.. 😙😙 ste skvele baby.. cloveka to dokaze tak povzbudit ked sa ma na koho obratit.. 💗💗
Ahojte babi,
tak dnes som testovala, nič, test negatívný.
Už dúfam, že dostanem tú mrchu, mi lezie na nervy 😠
@domx ja tam fakt vidim slabuckuuu ciarku ✊ O 2-3 dni skus zase 🍀
@lenussska85 tak ty mas uz ake oci🙂..ja vidim vsetko ale tu nevidim nic..😔
Ahojte tak z mojho "dusika" ktory sa zacal ukazovat tyzden po vynechani MS bolo uz dnes vidiet gestacny vak : ))) podla MS by som mala byt v 6tt + 2 ale podla lekara sme tyzden po zadu uz teraz sa neviem dockat dalsej kontroly (a to som ich doteraz nenavidela :D )
@domx keby nevidim tak nepisem zevtam cosi vidim, skus za 2-3 dni urobit co to povie ✊
Ahojte babenky😉😉..v sobotu skončila ms,a začínam odznovu so snažením...
@lenussska85 no tak skusim este v stredu rano a hodim sem foto ze co poviete..ja uz som chcela hodit flintu do zita.. dakujem :*
Tri dni mi mešká MS, testy negatívne, príznaky na MS žiadne (ani bolavé nafúknuté prsia, ani bolesť krížov). Mám čakať že prídu alebo si každý druhý deň urobiť test?
@qwertyzuzana pockaj az ked ti bude meskat 10d a potom testuj a budes vidiet ci medzi tym sa ti nepusti MS
@qwertyzuzana v tomto ťažko poradiť 😉
ja som mala krásne čiarky pri prvých dvoch tehotenstvách hneď v prvý deň vynechania menštruácie.
Teraz mi už mešká cca. 10 dní, včera som sa testovala a stále mi test nič neukazuje. A to som nezvykla mávať kolísanie menštruácie.
Tiež neviem na čom som... ale v nedeľu idem k Dr., tak dúfam, že budem múdrejšia.
Tebe prajem, aby ti čiaročky vyšli čo najskôr 🙂
@eliska07 držím palce a ďakujem 🙂

@chuchu86 drzim palceky na najblizsie testovanie...Snad uz budu palice // 😉