Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Skús o dva dni 😉
Babusky upravovala som tu povodnu fotky vo svojom telefone aj ja ci mi to tak pekne zobrazi a nevidno tam nic.. ani naznak.. tak ono to bude asi len zlou kvalitou ked som nahrala fotku na net..
@miriam111111 mne sa zda ze tam nieco je.. 🙂 testovala si dnes rano?
@domx ano bolo to dnes rano vcera ked som skusala bolo to uplne biele no stale sa bojim ze to je len ten kanalik.
@miriam111111 to asi nebude kanalik.mne to ide do ruzova.skus o dva dni.drzim prsty
@miriam111111 tak testuj o 2 dni ako vrai cucoriedka..podla mna bude tmavsia.. drzim prsty.. ;)
@miriam111111 - sú tam // 😀
Baby bodaj by ste mali pravdu.Skusim pockat 2 dni a uvidim.Ked to cakanie je najhorsie 🙂
@miriam111111 ja si myslím že si na dobrej ceste to znamená tehu😊Lebo aj ovu test je pekne tmavý.Len tak ďalej nech tehu čiarka pekne silnie😉
@miriam111111 testuj este o 2 dni...Drzim palce 🙂...A to cakanie poznam ☹...Hlavu hore, myslim, ze bude dobry najblizsi testik 😉
@miriam111111 je tam ;) držím palce 🙂
@miriam111111 ako vidim sme natom podobne ..,ja budem zas zajtra testovat ci silnieme..😇

@domx - presne, že si píšeme cez messenger 😀
Preposlala som jej aj tie fotky čo som prerobila a aj ona tam niečo vidí
Skús odfotit dva tri dni znova