Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Baby tak je to v ťahu.Prisla mrcha ☹
@miriam111111 oooo to mi je velmi luto...🙏🏻,tak to bola len nejaka reakcia,ktora skoncila skor ako zacala ....stalo sa mi to ...,treba verit .., ja stale neviem na com som ,ale vela zien je dokazom ,ze zazraky sa deju ! 😇
@happymia hej opäť dievčatko, matilda nám z nebíčka poslala sestričku 😀 😀 tak muž bude mať doma babinec. neboj teraz skús na to pár dni nemyslieť i ked viem, že to nie je také jednoduché a ak ťa bolí bruško daj si magnezium, ja som to užívala od samého začiatku, vylož nohy a mysli na to že sa ti tvorí v brušku nový život 😀 a ak by to predsa len nevyšlo nezúfaj, určite si vás dieťatko nájde inak ak si veriaca, tak mne veľmi pomohla modlitba k sv. dominkovy a k sv. marte a k marte sa modlím do dnes 😀
@happymia Dakujem za "pochvalu"...Viem, ako sa citis a ja som clovek, ktory sa vzdy tesi z kazdou jednou tehulkou, ze sa zadarilo a caka babätko...Pretoze je to DAR DAROV mat zdrave dietatko a sen asi kazdej zeny na svete!!!...To, co sa stava obcas na zaciatku tehu, ci v jeho pribehu, ze sa babätko bud neudrzi v brusku, alebo je zle vyvijajuci sa plod a odide z bruska, alebo je indikacia spravit planovanu interupciu z dovodu velkych postihnuti, ci abnormalit a odchylok vo vyvine, ma vzdy svoj opodstatneny vyznam, pretoze myslim, ze dietatko, ktore je plne zdrave sa krasne uhniezdi a krasne vynosi v mamickinom brusku do 38-40tt...No to nie je Tvoj pripad teraz 🙂...Ako som pisala, tesim sa na Tvoje testiky s // cez vikend 😉...A uzivaj dnesny slnecny dnik...U nas akurat teraz vyslo slnko, ako Ti pisem, je to znamenie, ze mas byt usmiata a trpezliva 🙂
@matilda72 aha tak vidim , ze mas tu "meno" podrobcekovi..., ja tiez .., pri tom biochemickom sa mi prisnila do sna "happymia" si dala meno..., 😇a az na zzaklade toho som testovala.... , v preklade ked som o tom nurala , ze "stastie moje" meniny ma na Mariu a to je moja mamka, verila som , ze vydrzi ...
jeej tak opat dievcatko 👶🏼 a uz meno mate ?
@miriam111111 ☹ je mi to luto, skoda veru...No hlavu hore a ver na zazrak aj tento mesiac...Pretoze zazraky sa deju, je tu vela zien, ktore su toho dokazom...Nikdy nic nie je stratene, len treba verit...Jedno je iste a to, ze RAZ TO PRIDE!...Dufam, ze coskoro 😉
@happymia dakujem no tebe moc,moc,moc prajem az ti tetiky krasne silneju a mozes sa tesit z tehu.Vies ja som tento cyklus stastna aj za tu mrchu nakolko som mala tento cyklus 53 dni.Od dnes skusim nasadit vitaminy a caj s alchemilky tak to mozno vyjde tento mesiac 🙂 Mali sme aj dost roboty okolo chalupy takze sme byvali taky unaveny ze sme mali tutumutu len obcas no teraz mm trosku ponahanam 😀
@luta13 moc dakujem,myslim pozitivne a ako som pisala vysie tak som pri tom mojom dlhom cykle vdacna aj za mrchu.Nastastie jedno dietatko uz mam ,dcerku tak ta ma stale rozveseluje 🙂
@matilda72 ja som sa taktiez modlila k Bohu toto druhe tehu a vzdy kazdemu poviem, ze moj druhy syncek je moj ANJEL VYMODLENY Z NEBICKA!!!...Je to tak, silno som Ho cez slzy prosila o pozehnanie a do 2 mesiacov som otehotnela...Nechodim do kostola casto, skoro vobec, no verim, ze Boh nam pomaha a splni nase tuzby, ak ho o to silno prosime 😉...A velmi mu za to dakujem, hlavne za to, ze nam dal zdrave dieta 🙂
@miriam111111 noo to je za malicko 🙏🏻
ak ti mozem poradit... moja dobra kamka potratila v july tento rok ... nasadila si Inofolic teda obidve sme si nahovorula ma - 1sacok vecer a pred tyzdnom mi poslala foto testov je tehu a teraz aj ja ... , neverili sme tomu brali sme to skor vysmesne ze ak uz toto zaberie a vidis ... skus nic za to nedas len € , ale ak to ma stat zato ❣️
@happymia no už máme meno bude to Dorotka i ked uvažujeme ešte nad alicov ale asi sme už rozhodnutí ja ju skoro do začiatku volám dorka tak asi jej to meno aj ostane a v preklade znamená dar Boží alebo dar od ´Boha tak sa nám to zapáčilo lebo je to pre nás veľký dar a veľké požehnanie.
@luta13 a @matilda72 ... mne ked kamoska pred tyzdnom v utorok zaslala foto testov som sa normalne zlozila ..., (ale popri tom jej to zo ❤️prajem , presla si vecami ako ja ale bola som smutna a nahnevana sama zo seba ) .... noo a prisla som domov , mala som svoju narodeninovu flasu vinka a nehavaka som si ju na "extra" prilezitost co ja nepijem , vzdy mi je zle atd. 🙈proste som to potrebovala dala som si 3pohare vina , prisiel drahy , ja reeev , ze ak nemam mat baby nemam tu co robit a pod., no ruhacka neskutocna ... sampzrejme zle mi bolo ... a tym slm chcela povedat ze bud ten piatok alebo nedelu sa "zadarilo" 🙏🏻..neviem co to ma byt ale ztym som neratala .., snad som bola uz vypocuta 😇
@kikona123 zo vcera krasny ovu testik 😉...No tutmutu ste kludne mohli aj 1-2 dni skor...Spermie sa udrzia myslim cca.3 dni v tele zeny tak ako aj my sme to mali...Milovanie sme mali 8.1....a ovulka bola 10.-11.1...Z toho necakane tehu ako lusk 😉...Tak, ci onak, silno drzim palceky, aby rybicky putovali tam, kam maju a zotrvali 🙂
@happymia ja som vdaka inofolicu otehotnela aj prvykrat takze tomu verim.V tom mesiaci ako som ho zacala uzivat som aj otehotnela tak ho nasadi tento mesiac a uvidime.A snazili ste sa aj mimo plodnych dni ci si presne vedela kedy bola ovu?
@luta13 no ja som niekde tu na mk čítala, že modlitba k sv. marte 9 utorkov pri zapálenej sviečke a kým sa tých 9 utorkou pomodlíš tak sa tie prianie splní nech je akékoľvek a splnilo sa nosím v brušku tak najväčší poklad na svete 😀 a modlím sa ju do teraz. a ešte pred tehu som si písala z dominikánmi a posalili mi pásik sv. dominka je to pásik, ktorý pomáha k počatiu ale tak jasne treba veriť a modliť sa k sv. dominkovi ale pásik nosím skoro stále ak občas nezabudnem. a pre toto všetko som sa rozhodla, kdže v nebi máme takých pomocníkov, že ak to bude chlapec tak dám meno pri krste dominik a ak dievča tak dám meno marta, takže teraz bude Dortka Marta po jej patronke a ochrankyni
@happymia uvidíš všetko chce čas. a neboj ja som mala ducha na teste a kedže sa nám stalo čo sa stalo tak som tomu nechcela veriť a bola som ja z mužem ten večer na pohár vínka 😀 a čo som ja vyvádzala ked som sa dozvedela o švagrinej, nemohla som ju ani vidieť ked som videla jej brucho tak som sa rozplakala a kvôli tomu ona skončila u dr. lebo jej začalo tvrdnúť brucho ☹ ale ako sa hovorí všetko zlé je na niečo dobré, uvedomila som si svoju chybu oľutovala som to a zamyslela som sa nad sebou, a potom ked prišla druhý krát tak som to brala lepšie z nadhľadom a tešila sa z jej tehu a potom bum ostala som tehu aj ja 😀
@luta13 dakujeme ved asi sa meniť nebude a chlapec mal byť matúško čo tiež znamená boží dar a to som ani tehu nebola a hovorím mužovi ak bude bábo tak bude matúš a vidíš ako sa k nám dušička pomonáhľala len nie chlapce ale dievčatko 😀 ale to nie je podstatné hlavne že je zdravé a má sa dobre v mamin. brušku
@matilda72 to o tej svagrinej a jej tehu a Tvojej zavisti - myslim, ze to boli BOZIE MLYNY...Nepriala si jej, ci zavidela, ze je tehu- jej sa pohorsilo (tvrdnutie bruska), no ked si to olutovala, Boh Ta pozehnal...Nadherneee 😉...Prajem Ti krasny tehulkovsky dnik, idem ja za mojim krpcom - prebalit, prezliect z pyzamka a nakojit ho 😉
@miriam111111 vies co u nas to bolo tak , ked sme to mali vyratane u dr alebo ked som fakt vedela ,ze kedy ...tak sme boli nevrli na povel robit atd.., asi kazda to pozna ... a teraz vedela som ze mam bolesti , ale dala som si vanu zavolala draheho a fakt som si to uzila a bolo mi nejak jedno ci bude ci nie chcela som si to uzit, jedna baba ktora pomaha aj doktorom pri lieceni mi povedala sex si "uzivat" na plno bez ohladu nato , ci ztoho nieco bude ci nie ...som si nanu spkmenula ... nam tipovala , tehu bud ez leto alebo ku koncu roku a bola som u nej na zaciatku februara..., mojej svagrinej tiez a ta je uz v 10tt co nemohla otehu 12r teraz mala 42r ... ako vravim "Zazraky sa deju" 🙏🏻a ano vidis som rada a nasad si ten Inofolac 👍🏻
a ps: dakujem dakujem za silne myslenie na mna a za ❤️

@luta13 dakujem krásne, občas si na našu malú spomenie, nie je to ľahké ale tento malý zázrak čo každý den tancujem v mojom brušku mi pomáha na všetko zabudnúť a tešiť sa. a už sa na nu nevieme dočkať ešte nejaké necelé dva mesiace a bude s nami 😀 už aby to bolo a ešte raz dakujem