Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@domx je mi to luto, tu ziadny dusik, ani naznak tehu nevidim ☹...No nove snazenie bude fajn a snad dopadne na // 😉...Velmi na Teba budem mysliet, snad tu dalsi cyklus hodis foto s vytuzenymi //...Neboj, raz to pride a myslim ze v najnecakanejsiu dobu 😉...Proste nechaj to plynut, sleduj si ovulku a ked ovutestiky budu skoro pozitivne, vtedy sa pomilujte kazde 2 dni a verim, ze sa na Teba tie rybicky prilepia 😉...Drzim palce 🙂
@ivi727 ked na to cumim, dusik nejaky sa mi tam zjavuje, ale veeeelmi slabulicky a aj to ho hladam ocami...No poradim Ti jednu vec - ta je najspolahlivejsia, aj ked velmi zdlhava: Cakaj do terminu MS, ak nepride testuj bud v ten den, alebo den potom, alebo neskor...Vtedy mas istotu, ze daco sa rysuje, ak mavas pravidelny cyklus...😉 Drzim palceky 😉
@ happymia keď ja netuším ☹ môj odhad je skutočne zlý takto podľa fotky. netuším kedy som mala ovu, neplánujeme bábo tak nesledujem a príznaky nemávam žiadne
@happymia ešte som tehotná nebola tak neviem presne :D mávam také pichanie v podbrušku, jeden deň som mala troška krvavý výtok a celkovo mám v poslednej dobe silnejší výtok bez nejakého zafarbenia alebo zápachu. pred týždňom som bola u gynekológa, spravil mi sono a všetko v poriadku...čítala som, že tak skoro ešte tehotenstvo na sone ešte nevidieť. nechutí mi jesť a celá som taká apatická. okrem toho som strašne nedočkavý jedinec ktorý nemôže počkať 4 dni do ms a možno robí unáhlené závery :D dúfam že aj ty sa dočkáš úspešného záveru čakania 🙂
@ejuska2586 je tam nieco..
@nivea777 Ja uz fakt neviem. Tiez som bola presvedcena a uplne ma zneistil.
@ejuska2586 na druhej strane je pravda,ze kopec zien tu malo duchov pred MS a MS prisla..preto nie je dobre testovat pred MS..ale zajtra ti vezme krv a uvidis .. budem drzat palce
@ivi727 moc ti drzim palce aby tam boli // a aby silneli.Ja som toto akurat riesila vcera.Tiez som mala ducha na teste a aj pekne viditelneho a mala som 2 dni take slabucko ruzove spinenie tak som sa tesila ze to bude ono a dnes dosla mrcha.Takze som sa poucila a pred ms uz testovat nebudem.Tebe ale z celeho srdca zelam aby to dopadlo inak ako u mna a aby si bolo tehu 🙂
@ejuska2586 na tom ruzovom je pekna ciarka 🙂
@miriam111111 Na tom druhom je to takmer take iste, neviem, preco to nie je vidiet na foto az tak...
@miriam111111 ďakujem krásne. fú to ma mrzí ☹ neni možné žeby si bola z tých žien čo majú ms aj počas tehotenstva? neviem, nevyznám sa nejako do toho keďže doteraz som podobné veci neriešila.....
@ejuska2586 ja nevidim ziadneho ducha...Z mojho pohladu su na vsetkych testoch ruzove // a tipujem, ze po odbere krvi bude aj Dr.zasnut s otvorenou hubou 😉...Silno drzim palceky a daj nam sem potom vediet, ako si dopadla...Ak su Tvoje // pravdive, zajtra budes mat dovod na velky usmev 😀 P.S.: Ver svojim pocitom a telu 😉
@ejuska2586 a preco si iz bola u dr na sone? ved si len 24dc ci? mas kratsi cyklus? lebo ja tam vidim ciarku tiez .. este , ze si spravila ten klasika pasikovy lebo ten rapiclear mne duchoval po limite v auguste .

@chuchu86
@luta13
Babenky..test negativny..zacina nove snazenie.. ja viem ze raz to pride..mozno ta moja neskutocns tuzba tomu brani.. 🙁🙁