icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

domx
26. okt 2016

@chuchu86
@luta13
Babenky..test negativny..zacina nove snazenie.. ja viem ze raz to pride..mozno ta moja neskutocns tuzba tomu brani.. 🙁🙁

biba12
26. okt 2016

@happymia veď to tam máš, si tehotná;)

biba12
26. okt 2016

@happymia veď to tam máš, si tehotná;) a silnie

happymia
26. okt 2016

@biba12 dakujem 🤗🍀

chuchu86
26. okt 2016

@domx - držím palce nech sa darí 😀

ivi727
26. okt 2016

krásny deň. prosím poraďte, som 4 dni pred ms, už dlhšie mám zvláštne pocity. dnes som si spravila test a videla som tam náznak niečoho ružovkastého, snažila som sa to odfotiť, keď si priblížim fotku vidím to tam ale keď test za pol hodinu vyschol nevidno tam už nič

luta13
26. okt 2016

@domx je mi to luto, tu ziadny dusik, ani naznak tehu nevidim ☹...No nove snazenie bude fajn a snad dopadne na // 😉...Velmi na Teba budem mysliet, snad tu dalsi cyklus hodis foto s vytuzenymi //...Neboj, raz to pride a myslim ze v najnecakanejsiu dobu 😉...Proste nechaj to plynut, sleduj si ovulku a ked ovutestiky budu skoro pozitivne, vtedy sa pomilujte kazde 2 dni a verim, ze sa na Teba tie rybicky prilepia 😉...Drzim palce 🙂

happymia
26. okt 2016

@ivi727 a bol vnejakoj takejto vzdialenosti..? ako moj ? kuk foto
a aj podla toho kedy si mala ovulku kolky dpo si ...

luta13
26. okt 2016

@ivi727 ked na to cumim, dusik nejaky sa mi tam zjavuje, ale veeeelmi slabulicky a aj to ho hladam ocami...No poradim Ti jednu vec - ta je najspolahlivejsia, aj ked velmi zdlhava: Cakaj do terminu MS, ak nepride testuj bud v ten den, alebo den potom, alebo neskor...Vtedy mas istotu, ze daco sa rysuje, ak mavas pravidelny cyklus...😉 Drzim palceky 😉

ivi727
26. okt 2016

@ happymia keď ja netuším ☹ môj odhad je skutočne zlý takto podľa fotky. netuším kedy som mala ovu, neplánujeme bábo tak nesledujem a príznaky nemávam žiadne

sibalka21
26. okt 2016

@ivi727 kedze foto sa neda pribliziit, neviem ci tam nieco je, ale takto sa mi nezda ze by bola ciarka, aj to ruzove svetlo vela spravi...

ivi727
26. okt 2016

@luta13 ďakujem za radu 🙂 vzhľadom na to že sme bábo ešte neplánovali ale viem že priateľ by sa potešil, bude to čakanie veľmi napínavé 🙂

happymia
26. okt 2016

@ivi727 ...nestresuj sa ! vsetko bude tak ako ma byt a teraz mas priznaky ak tomu spravne rozumiem...? ividis o par dni ..mne sa tam toez nieco crta akl vravi aj @luta13 bud skus kazdy den rano ci sa zjavi a aj ostane ale pockaj na ms ..uz mas len 4 dni 😁ps:sme na tom rovanko 🙏🏻

ivi727
26. okt 2016

@happymia ešte som tehotná nebola tak neviem presne :D mávam také pichanie v podbrušku, jeden deň som mala troška krvavý výtok a celkovo mám v poslednej dobe silnejší výtok bez nejakého zafarbenia alebo zápachu. pred týždňom som bola u gynekológa, spravil mi sono a všetko v poriadku...čítala som, že tak skoro ešte tehotenstvo na sone ešte nevidieť. nechutí mi jesť a celá som taká apatická. okrem toho som strašne nedočkavý jedinec ktorý nemôže počkať 4 dni do ms a možno robí unáhlené závery :D dúfam že aj ty sa dočkáš úspešného záveru čakania 🙂

luta13
26. okt 2016

@ivi727 krvavy vytok mohol byt uhniezdovanie 😀 ...Velmi drzim palceky, nech sa stane co sa stat ma...Dufam, ze za 4-5 dni hodis testiky s // 😉

ejuska2586
26. okt 2016

Baby, vidite tam nieco? Dnes som bola u lekara a povedal, ze sliznica je nizko, takze si mysli, ze nie som tehu. Zajtra idem este na krvne testy.

ivi727
26. okt 2016

@luta13 uvidíme čo z toho bude 🙂 ďakujem veľmi pekne 🙂

nivea777
26. okt 2016

@ejuska2586 je tam nieco..

ejuska2586
26. okt 2016

@nivea777 Ja uz fakt neviem. Tiez som bola presvedcena a uplne ma zneistil.

nivea777
26. okt 2016

@ejuska2586 na druhej strane je pravda,ze kopec zien tu malo duchov pred MS a MS prisla..preto nie je dobre testovat pred MS..ale zajtra ti vezme krv a uvidis .. budem drzat palce

kikona123
26. okt 2016

@luta13 dakujem za odpoved 🙂 tutu bolo aj vcera aj predvcerom aj predpredvcerom, tak hadam...a to som ani necakala, ze budem mat vtedy ovulku :D tak to aj super vyslo :P 🙂 tak fakt velmi dufam, ze to iz komecne vyjde ;)

happymia
26. okt 2016

@ivi727 haha tak nedockave sme teda obidve a mozme si podat ruky..,dnes to tu kocky so mnou riesili od rana ...prajem ti, nech silnie 🙏🏻😇

ejuska2586
26. okt 2016

Kočky, robila som aj teraz, z poobedneho mocu (2 hodiny som nepila ani necikala) a je tam duch aj na RapiClear. Tak som zvedava... Vidite to?

miriam111111
26. okt 2016

@ivi727 moc ti drzim palce aby tam boli // a aby silneli.Ja som toto akurat riesila vcera.Tiez som mala ducha na teste a aj pekne viditelneho a mala som 2 dni take slabucko ruzove spinenie tak som sa tesila ze to bude ono a dnes dosla mrcha.Takze som sa poucila a pred ms uz testovat nebudem.Tebe ale z celeho srdca zelam aby to dopadlo inak ako u mna a aby si bolo tehu 🙂

miriam111111
26. okt 2016

@ejuska2586 na tom ruzovom je pekna ciarka 🙂

ejuska2586
26. okt 2016

@miriam111111 Na tom druhom je to takmer take iste, neviem, preco to nie je vidiet na foto az tak...

ivi727
26. okt 2016

@miriam111111 ďakujem krásne. fú to ma mrzí ☹ neni možné žeby si bola z tých žien čo majú ms aj počas tehotenstva? neviem, nevyznám sa nejako do toho keďže doteraz som podobné veci neriešila.....

luta13
26. okt 2016

@ejuska2586 ja nevidim ziadneho ducha...Z mojho pohladu su na vsetkych testoch ruzove // a tipujem, ze po odbere krvi bude aj Dr.zasnut s otvorenou hubou 😉...Silno drzim palceky a daj nam sem potom vediet, ako si dopadla...Ak su Tvoje // pravdive, zajtra budes mat dovod na velky usmev 😀 P.S.: Ver svojim pocitom a telu 😉

luta13
26. okt 2016

@kikona123 Budem verit s Tebou, ze tentokrat Ti to vyslo...Ked budes testovat po najblizsom meskani MS, hod sem foto testiku potom, budem sa tesit s Tebou 😉

happymia
26. okt 2016

@ejuska2586 a preco si iz bola u dr na sone? ved si len 24dc ci? mas kratsi cyklus? lebo ja tam vidim ciarku tiez .. este , ze si spravila ten klasika pasikovy lebo ten rapiclear mne duchoval po limite v auguste .